NeMus 2

NeMus 2

Detalii produs

Categoria: Aparatura medicala
Firma: Mensana

NeMus 2 este un sistem polivalent inovativ pentru diagnoza neurologica, in care sunt inglobate toate capacitatile instrumentale ale unui laborator complet de neurofiziologie.

Descriere produs
NeMus 2

NeMus 2 este un sistem polivalent inovativ pentru diagnoza neurologica, in care sunt inglobate toate capacitatile instrumentale ale unui laborator complet de neurofiziologie.

NeMus 2, a aparut prin up-gradarea predecesorului sau NeMus (destinat electromiografiei si potentialelor evocate), pe care il completeaza prin integrarea de stimulatori vizuali si a unei functii de inregistrare prin intermediul unei casti cu canale monopolare. Aceste functii suplimentare extind domeniul de aplicabilitate al NeMus 2 la 3 tipuri de aplicatii : EEG, EP si EMG

Aplicatiile software permit setarea sistemului de achizitie in urmatoarele configuratii :

* EMG


Interfata de utilizator extrem de intuitiva a NeMus 2, impreuna cu puterea de calcul mare permit efectuarea unei game variate de investigatii clinice EMG si viteze de conducere.

* EMG + EP

Cu ajutorul celor 2 canale EMG de inalta calitate, sistemul poate efectua toate activitatile electomiografice (ac si suprafata).
Cele 20 de canale monopolare disponibile, permit crearea de teste EP prin simpla selectie a canalelor de intrare, teste EMG sau orice alt montaj bipolar derivat din cele 20 de canale monopolare. Toate studiile legate de potentialele evocate pot fi efectuate cu mare usurinta: AEP, SEP, VEP, MEP,P300, EP

* EMG + EEG

Cele 20 de canale monopolare ale NeMus 2 pot fi gestionate prin intermediul software-ului Galileo EEG.NET , astfel aparatul poate efectua determinari electoencefalografice. Pe langa determinarile electroencefalografice pe 2 canale EMG, sistemul poate fi folosit si pentru EEG si video EEG, prin simpla operare a softului.

* EMG + EP + EEG

NeMus 2 integrand cele 3 aplicatii, EMG, EEG si EP este destinat acelui tip de utilizator care are nevoie de 3 tipuri diferite de examinari, intr-un aparat compact, carea ofera flexibilitate si performante ridicate..
Un singur aparat pentru aplicatii multimodale !

Integrare:
un singur aparat mic si compact integreaza ambele tipuri de determinari EMG-EEG-EP si stimulari (electrice, acustice si vizuale)

Multimodalitate:
configuratia sistemului se poate alege de catre utilizator, pentru a avea un sistem complet si eficient, avand in vedere cerintele.

O singura baza de date:
Software-ul dedicat poate fi folosit pentru inregistrari EMG, EEG si EP, cu avantajul folosirii aceleiasi baze de date, din care pot fi vizualizate toate examinarile unui pacient.

Conexiunea Ethernet :
este garantata flexibilitatea mare a conexiunii in retea a PC-ului aparatului

Nr. vizualizari: 1484
16 Iulie 2019
  •  

    Cere sfatul medicului

    afla raspunsurile la problemele tale

    Afla acum

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter