MASA RADIANTA ALHENA

fotografie indisponibila

Detalii produs

Categoria: Aparatura medicala
Firma: EYECON MEDICAL

 • Sistem de incalzire ce utilizeaza raze infrarosii, care minimizeaza dispersia caldurii, ceaa ce asigura un confort maxim copilului si stabilizarea micro-climatului care inconjoara copilul
 • Alhena permite control direct al temperaturii, observarea noului-nascut si de asemenea acces liber la copil, realizarea in modul cel mai eficient a procedurii de reanimare, a oxigenoterapiei precum si realizarea procedurilor medicale care se realizeaza cu ajutorul mai multor persoane simultan.
 • O caracteristica unica a mesei radiante Alhena este sistemul de fototerapie ce utilizeaza tehnologia LED (cu lungimi de unda de aproximativ 455 nm) care ofera cel mai eficient tratament nou-nascutilor, fiind de 5-6 ori mai puternic decat dispozitivele echipate cu traditionala lampa fluorescenta. Tehnologia LED are si avantajul directionarii exacte astfel incat este posibila iradierea doar a ariei de tratament; se evita astfel eventualele probleme pentru operatori sau alti pacienti care se afla in vecinatatea lampii, creand in acelasi timp confort micului pacient si ducand la obtinerea de rezultate terapeutice maxime.
 • Iluminarea se realizeaza tot prin tehnologia LED, ceea ce permite observarea copilului fara a se altera perceperea culorii naturale a acestuia.
 • Panoul electronic de control permite acces simultan la toate functiile, utilizand proceduri usor de inteles, ceea ce asigura o utilizare extrem de facila

Nr. vizualizari: 857
07 Iulie 2019
 •  

  Cere sfatul medicului

  afla raspunsurile la problemele tale

  Afla acum

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter