ARTICULAR STEM

ARTICULAR STEM

Detalii produs

Categoria: Alimentatie sanatoasa
Firma: Herbagetica

Stimulează refacerea țesuturilor cartilaginoase din articulații prin stimularea producției de Celule Stem adulte, este antiinflamator articular, calmant al durerilor, combate procesele degenerative de la nivelul articulațiilor.

Formula Articular Stem asociază Alga AFA cu extractul din coajă de Salcie, Cartilaj de rechin, Chlorella si Spirulina. Toate componentele din Articular Stem au efecte antiinflamatorii, favorizează menținerea și recăpătarea mobilității articulare și diminuează durerea articulară.

Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule Stem. Alga AFA ajută la refacerea țesutului de colagen din articulații, sprijinind funcționarea optimă a întregului sistem articular. Celulele Stem au capacitatea de a se transforma într-o mare diversitate de celule diferențiate, putând să reînnoiască și să refacă țesuturile afectate.

Cartilajul de rechin ajută la refacerea fibrelor de colagen din finele cartilaje din articulații, afectate de procesele degenerative specifice anumitor forme de artrită. De asemenea, Cartilajul de rechin conține o cantitate mare de calciu și fosfor, fiind util în tratarea afecțiunilor sistemului osos. Un alt beneficiu pe care îl oferă cartilajul de rechin este și stimularea proceselor de refacere a țesutului conjunctiv, contribuind astfel la regenerarea articulațiilor și la reducerea inflamațiilor.

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr. 5229 / 2011.

Compoziție per 1 capsulă:

Cartilaj de rechin standardizat cu 4% condroitină - 150 mg

Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae) - 100 mg

Coajă de Salcie (Salix alba) extract cu peste 25% salicină - 110 mg

Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine - 20 mg

Spirulină (Spirulina maxima) standardizată cu minim 60% proteine - 20 mg.

Administrare: 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Precauții și contraindicații: A se administra cu prudență femeilor însărcinate care alăptează, persoanelor cu sensibilitate la aspirină, precum și în caz de afecțiuni de coagulare a sângelui, afecțiuni renale și hepatice severe. Conține substanțe cu potențial alergenic. Contraindicat în hipercalcemie.

Nr. vizualizari: 36
21 Ianuarie 2020
  •  

    Cere sfatul medicului

    afla raspunsurile la problemele tale

    Afla acum

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter