Dr. Vlad Damian Vintila
Medic specialist in Cardiologie

16 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Dumitru Floarea
Dumitru Floarea
2 ani si 5 luni
Doresc sa ii multumesc domnului doctor Vlad Vintila care s-a aplecat asupra problemelor mele cu profesionalism si omenie si acolo unde medici de prestigiu au facut un pas inapoi dumnealui nu s-a lasat invins si a cautat pana a gasit cauza, desi simptomele pe care le aveam nu se incadrau deloc in litera cartii. A pus astfel capat unui cosmar de 5 ani in care am cazut de nenumarate ori si mi-am pierdut cunostinta si in care m-am prezentat la diversi specialisti, am facut toate analizele indicate si am urmat schemele de tratament recomandate. Cu toate acestea starea mea de sanatate continua sa se inrautateasca si nimeni nu gasea cauza. Multumesc asadar domnului doctor pentru talentul pe care il are si pe care l-a pus in sprijinul meu si ii doresc multa sanatate si numai impliniri!
silviu ionita
silviu ionita
3 ani si 4 luni
M ia salvat viatà in ziua de 09 02 2015, prin interventia prompta a medicului vintila vlad. Acel stend introdus cu dibacie m ia dat o viata noua. Mii de multumiri dr VLAD DAMIAN VINTILA. Sa l aiba DUMNEZEU in grija. Mare carkacter
lion
lion
3 ani si 3 luni
Datorita profesioalismului, doctorilor Ulmeanu de la camera de garda si Vintila Vlad de la cardiologie, de la spitalul Municipal sunt in viata. Rar mi-a fost dat sa vad atata interes, profesinalism si devotement ca la acesti doctori. am ajuns in seara de 12.03.2015 la spital cu ambulanta din cauza unui infarct, cei doi medici mi-au salvat viata .intrega echipa intalnita in acea seara a fost perfecta. Mii de multumiri si ii recomand din toata inima reparata de ei. multi medici ar trebui sa ia exemplu de la ei. Felicitari domnilor doctori, felicitari !
STANCIULESCU MIHAELA
STANCIULESCU MIHAELA
3 ani si 8 luni
Nu exista cuvinte suficiente in vocabularul limbii romane pentru a multumi domnului dr.Vlad Vintila si dl.prof.dr.Dragos Vinereanu pentru profesionalism,dedicare si implicare totala in cea mai frumoasa si grea meserie din lume! Le multumesc pentru ca au dat o noua sansa la viata sotului meu !Vor fi mereu in rugaciunile mele !Cu deosebita stima si recunostinta,Mihaela Stanciulescu
Mircea Gucianu
Mircea Gucianu
3 ani si 10 luni
Medicului Vintila ii datorez sansa unei noi vieti. A intervenit cu viteza si profesionalism si mi-a implantat stenturile care m-au mentinut in viata,dupa un infarct care imi putea fi fatal! Din cate am inteles acest medic competent si dedicat a salvat vietile multor romani. Un expert si un om cu care Romania are de ce sa se mandreasca! Va multumesc domnule doctor!
Alina Cristea
Alina Cristea
4 ani si 4 luni
Un om deosebit,un profesionist desavarsit!multumesc,d-l doctor!
LUNGU ARTUR- ION
LUNGU ARTUR- ION
4 ani si 4 luni
al doilea DUMNEZEU ! mi-a salvat viata.Nu exista cuvinte de multumire. Un profesionist si un perfectionist desavirsit.
Nita Otilia
Nita Otilia
4 ani si 7 luni
Vreau sa scriu un mesaj sp***at si direct. Recent, am trait o experienta ce putea fi dramatica daca nu aveam sansa sa intalnesc un om de-a dreptul miraculos.Nu stiu daca voi reusi sa ii multumesc cum se cuvine Domnului Doctor Vintila ptr profesionalismul,promtitudinea si caracterul de care a dat dovada .Mii de multumiri Domnului Doctor si personalului de la sectia de cardiologie!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Vlad Damian Vintila


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

16 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Vlad Damian Vintila

Medic specialist in Cardiologie

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter