41 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
 Angy
Angy
5 luni si 16 zile
Imi pare rau ca citesc asemenea aberatii spuse la adresa dr. voinea. Este un om extraordinar din punctul meu de vedere. Am fost operata de curand de acest medic. Trebuie sa specific ca nu mi s-a cerut nimic (financiar) de catre nici un medic din echipa acestuia, am fost trimisa la dr. Voinea la recomandarea unui medic ginecolog de la o maternitate renumita din Bucuresti, caruia i-a fost operata sotia,nu am fost plimbata prin spital aiurea pentru alte investigatii, din contra am stabilit data operatiei de comun acord. Dupa 5 zile de la operatie am fost externata spunandu-mi ca acasa ma recuperez mult mai bine decat in spital si este foarte adevarat. Tin sa multumesc foarte mult pe aceasta cale atat cadrelor medicale din IOB Fundeni cat si personalului auxiliar care isi fac treaba cu multa daruire si pasiune pentru pacientii suferinzi. Nu in ultimul dand, felicitari Sefului de sectie Chirurgie-Oncologica II, dlui prof. Blidaru pentru echipa de medici si asistente pe care a reusit sa o formeze.
Gherghina Mariana
Gherghina Mariana
1 ani si 2 luni
Sunt Gherghina Mariana,din Grojdibodu, judetul Olt..pacienta operata acum doi ani de cancer la col uterin stadiu II... Ii multumesc din suflet domnului doctor pentru ca mi-a salvat viata..Incurajez persoanele sa mearga la domnul doctor pentru ca e un doctor foarte bun...Avetii incredere in medicii Romani!
Hotnog Maria Medgidia
Hotnog Maria
Medgidia

1 ani si 8 luni
LA MULTI ANI,multa sanatate si fericire va doreste din tot sufletul cea careia i-ati salvat viata, linistea si dorinta de amerge mai departe. VA MULTUMESC!
ionut
ionut
1 ani si 11 luni
cel mai spagar medic din tara...lucreaza impreuna cu dr nicolaiescu...dupa operatie vin la patul bolnavului sa ii ceara banii pt ce operatie au facut...dupa operatiile lor apar recidive la cel mult 5 luni.
MARIA HOTNOG Medgidia
MARIA HOTNOG
Medgidia

2 ani si 3 luni
A mmai trcut un an de cand am fost operata de accest minunat chirurg si OM (2010)si ma simt excelent.Multumesc domnule Doctor.
MARIA HOTNOG Medgidia
MARIA HOTNOG
Medgidia

2 ani si 3 luni
A mmai trcut un an de cand am fost operata de accest minunat chirurg si OM (2010)si ma simt excelent.Multumesc domnule Doctor.
MIHAIL ANCA VICTORITA
MIHAIL ANCA
VICTORITA

2 ani si 6 luni
LA MULTI ANI!
Nicoleta Dumitru
Nicoleta Dumitru
2 ani si 7 luni
Am fost operata in 2010 de domnul doctor.Exceptand faptul ca ma simt bine, cred ca este si un om deosebit,in concluzie,cu tot respectul fata de persoanele care au comentat, cred pur si simplu ca sunt niste comentarii rautacioase.Am mers si merg in continuare la control foarte des, dar niciodata nu m a tratat urat.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Asist. univ. dr. Silviu Voinea


Vei fi notificat pe mail ori de cate ori cineva adauga o noua parere

 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Schimba imaginea

Toate campurile sunt obligatorii

41 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Asist. univ. dr. Silviu Voinea

Medic specialist in Chirurgie (generala) Chirurgie oncologica Oncologie-ginecologica
Medic la Institutul oncologic prof. dr. ALEXANDRU TRESTIOREAN
Adresa: Sos. Fundeni nr. 252