Asist. univ dr. Bogdan Mocanu
Medic specialist in ORL
Medic la Institutul de fono-audiologie si chirurgie functionala o.r.l. prof. dr. DORIN HOCIOTA
Adresa: Str. Mihail Cioranu nr. 21
Localitate: Sectorul 5
Judet: Bucuresti
Fax: 021 410 02 78

13 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21556083415
Utilizator2155608341
5

1 ani si 5 luni
Oameni buni , daca vreti sa ramaneti teferi , ocoliti-l pe acest medic , fugiti cat mai departe de el . Nu il intereseaza decat banii ! Este necesar sau nu ca diagnostic , acest presupus medic va va propune o operatie doar ca sa va ia banii !! Nu-i pasa ca va mutileaza sau nu , ca va provoaca suferinta pentru tot restul vietii , banii sa-i intre in buzunar ! Nu va lasati inselati ca si-a deschis clinica particulara in str. Stirbei Voda sau ca va povesteste ca face "minuni medicale" la spitalul Monza . Totul e pentru bani , nu ca sa va aduca sanatatea . Nu va lasati inselati de amabilitatea lui si atentia pe care vi-o acorda pana in momentul in care v-a operat si v-a luat banii . Dupa aceea nu va mai cunoaste , mai ales daca va plangeti ca va simtiti mai rau dupa operatie ! Din pacate ,pur si simplu m-a mutilat, mi-a distrus sanatatea si viata ! Desi nu exista nici cel mai mic motiv medical , m-a convins pe baza unei tomografii ca e necesara o interventie chirurgicala pentru vindecarea unei presupuse sinuzite . Nu sunt medic , nu aveam cum sa discern . Gandesti ca esti la un medic particular si mergi cu toata increderea pe mana lui . Mare greseala am facut . Sau poate ghinionul meu ca am dat peste acest impostor . M-am ales cu dureri crunte de cap pentru tot restul vietii , dar care duc si la la alte efecte in secundar, precum dureri de inima ! Am mers la medici specialisti ORL atat in tara cat si in Belgia , Austria si Turcia carora le-am aratat aceeasi tomografie si care mi-au confirmat ca nu era necesara vreo interventie chirurgicala dar mai ales ca nu se mai poate repara nimic din ce mi-a distrus doctorul Mocanu !!! Am dovezi si sunt pe deplin responsabil pentru afirmatiile pe care le fac . Cu totul si cu totul intamplator am aflat recent de la un alt pacient , pe care il "operase" acest doctor Mengele ,ca si lui i-a distrus sanatatea pentru totdeauna . Vroia chiar sa-l actioneze in instanta ! Cine intra in cabinetul lui , e sau nu necesar , trebuie sa iasa cu un diagnostic demn de o interventie chirurgicala , pentru ca banii multi nu se castiga din consultatii !!! Oameni buni , cautati cat mai multe informatii despre medic ,interesati-va inainte ca sa nu regretati dupa ! Am vazut ca in ultima vreme au fost depistati multi medici falsi , care au nenorocit oameni si care vor trebui sa dea socoteala in fata legii . Dar , ma intreb , ce ne facem cu medicii cu diplome reale ( nu stiu cum au facut rost de ele !! ) si care distrug vieti , precum acest malefic Bogdan Mocanu !
Dan Butnaru
Dan Butnaru
3 ani si 7 luni
Doresc sa ma operez pentru deviatie de sept si hipertrofie cornete inferior Unde pot discuta cu Dr Bogdan Mocanu
mirela daniela
mirela daniela
5 ani si 3 luni
Un medic minunat! Sunt operata de doctorul Bogdan Mocanu...mi-a salvat viața. Ii mulțumesc din tot sufletul pentru tot ce a fãcut pentru mine.
silvia
silvia
5 ani si 7 luni
cat costa o opertie de deviatie de sept la panduri la domnu doctor mocanu ?
catalin
catalin
6 ani si 7 luni
Am fost operat de deviatie de sept de dr. Bogdan Mocanu acum 2 ani. Este un medic foarte bun si acorda foarte multa atentie pacientilor sai. Va multumesc domnule doctor.
nuti
nuti
6 ani si 10 luni
am fost opetara acum o saptamana de dl dc Bogdan Mocanu.este un medic foarte bun si de o calmitate cum nu prea intalnesti in ziua de azi, iar recuperarea mea e ok,am avut mai multe probleme:deviere de sept ,infectie in sinusul maxilar,rinita cronica,chist in sinusul msxilar, am fost operata si tratata de dl dc B mocanu si ehipa dinsului foarte bine. le multumesc foarte mult deja nu mai am durerile pe care le aveam inainte de operatie
Maria L
Maria L
7 ani si 1 luni
Parerea mea? Este cel mai profesionist si cel mai dedicat medic pe care l-am intalnit vreodata in cei 40 de ani de viata. N-am intalnit vreodata pe cineva care sa te trateze cu atat de multa dedicare si atentie chiar dupa cateva saptamani de la operatie. In plus, este un om extraordinar de o calitate remarcabila.
 Elena C
Elena C
7 ani si 5 luni
am fost operata in urma cu o saptamana de deviatie de sept de catre Dr Mocanu pe care il recomand cu caldura. este un doctor extraordinar si un om exceptional, am fost tratata foarte bine durerile post operatorii au fost minime si rezultatul este unul foarte bun. tin sa mentionez ca am fost opearata in spital nu la clinica dansului
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Asist. univ dr. Bogdan Mocanu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

13 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Asist. univ dr. Bogdan Mocanu

Medic specialist in ORL
Medic la Institutul de fono-audiologie si chirurgie functionala o.r.l. prof. dr. DORIN HOCIOTA
Adresa: Str. Mihail Cioranu nr. 21

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilati respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.