Clickmed
programare rapida la medic

Un copil de 5 luni din Arad a fost internat in spital dupa ce a fost muscat de sobolani in casa

Publicat la data de: 05 Februarie 2009

Un copil in varsta de 5 luni a fost internat, miercuri, la Spitalul Judetean Arad, dupa ce a fost muscat la mana si la ochi de sobolani, iar medicii afirma ca pot aparea complicatii medicale din aceasta cauza, transmite corespondentul NewsIn.

Mama baiatului a spus ca si-a gasit copilul, miercuri dimineata, in jurul orei 5.00, plangand, dupa ce in prealabil a auzit zgomotele produse de sobolani in casa de pamant in care locuiau, situata in localitatea Ostrov, din judetul Arad. Cand a vazut starea copilului, mama acestuia a chemat o ambulanta, care l-a transportat la Spitalul Clinic Judetean, unde a primit ingrijiri medicale, constand in tratament specific, antirabic si antitetanic.

„Copilul prezinta plagi muscate la mana si la ochi. Data fiind prezenta acestor plagi, problema care se pune este ca poate face complicatii. Este incredibil ca se intampla asa ceva in anul 2009“, a declarat Zeno Moldovan, medic pediatru in cadrul Spitalului Clinic Judetean Arad.

Cazul este anchetat si de cei de la Directia Generala de Asistenta si Protectie Sociala Arad, care verifica daca sora copilului de cinci luni, care este si ea minora, este in siguranta, in casa familiei din localitatea Ostrov.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate