Clickmed
programare rapida la medic

Cum pot să mi ajut soțul să nu mai aibe probleme cu actul sexual (ejaculare precoce)?

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de Utilizator11709064689 cu o luna in urma

As dori să precizez că suntem tineri ,dar d când avem bebe când facem sex nu mai rezista că înainte imediat facem ce facem un minut și gata,iar eu rămân cu frustrarea de femeie că nu mă simt satisfăcută.el se simte prost,dar nu face nimic nici el în privința asta.As vrea idei .ce as putea sa fac sau de la ce poate fii așa?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum pot să mi ajut soțul să nu mai aibe probleme cu actul sexual (ejaculare precoce)?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum o luna)

Buna ziua,

In primul rand, este important sa creati un mediu propice discutiilor despre aceasta problema, fara judecati sau critici. Comunicarea este cheia pentru rezolvarea acestei situatii. Intelegerea, rabdarea si vorbele de incurajare pot asigura un mediu confortabil pentru a discuta despre aceasta problema.

Multi barbati sufera de ejaculare precoce, care poate fi cauzata de o varietate de factori de la stres la anumite probleme de sanatate. In unele cazuri, colaborarea cu un consilier sau terapeut sexual poate ajuta. Acesta va putea oferi tehnici si exercitii pentru a ajuta la prelungirea duratei actului sexual.

Suggestiile includ tehnica start-stop, in care barbatul se opreste in timpul actului sexual atunci cand simte ca este aproape de climax, iar actul sexual poate fi reluat dupa ce senzatia a trecut. O alta tehnica este cea a stransului, in care partenera strange baza penisului atunci cand barbatul se simte aproape de ejaculare. Ar trebui sa se urmeze un ritm lent si sa se faca pauze atunci cand este necesar.

Daca aceste tehnici nu functioneaza, poate fi utila consultarea unui medic. Acesta poate recomanda un tratament farmacologic, precum anumite antidepresive care pot ajuta la prelungirea duratei actului sexual.

In cazul in care problema persista, este necesar sa consultati un specialist pentru a investiga atat cauzele fizice cat si pe cele psihologice care pot determina aceasta problema.

In final, este important de retinut ca un act sexual de calitate nu se rezuma doar la durata acestuia. Este posibil sa descoperiti ca preludiul prelungit, jocurile sexuale si alte forme de intimitate pot ajuta la satisfactia ambilor parteneri.

Alegeti un medic specialist potrivit pentru sotul dumneavoastra: https://www.clickmed.ro/medic/urologie

Daca doriti si opinia unui psiholog, puteti alege unul potrivit pentru sotul dumneavoastra: https://www.clickmed.ro/medic/psihologie

Articole recomandate:
sfatulmedicului.ro/Disfunctii-sexuale-masculine/ejacularea-precoce-cauzele-cele-mai-des-intalnite_18174
sfatulmedicului.ro/Disfunctii-sexuale-masculine/ejacularea-precoce-cauze-stadii-si-factori-de-risc_10596

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.