Clickmed
programare rapida la medic

Orhita si epididimite, varicocel testicular gradul 1 ?

Hernia inghinala
Intrebare postata de Utilizator11702753803 cu 2 luni in urma

Bună seara domnilor doctorii urologi am fost tratat de orhita si epididimită de domnul doctor urolog și mia zis că am varicocel testicular gradul 1 la testiculul stâng care nu este cazul să-l opereze și o mică hernie la testiculul drept, orhita si epididimita și mica hernie ce mia zis că o am la testiculul drept se datorează faptului că am lucrat în construcții ca muncitor necalificat (munca fizica grea și intensă) și mia zis domnul doctor că trebuie să stau atent cu efortul cel fac că orhita si epididimita poate apărea dinou datorită efortului, acuma starea mea generală este foarte bună, doar că mă doare puțin testiculul drept și foarte puțin cel stâng. întrebarea mea este în cazul meu e bine să mai muncesc ca muncitor necalificat în construcții? Sau trebuie să-mi caut de muncă în alte domenii, vă rog să mă ajutați

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Orhita si epididimite, varicocel testicular gradul 1 ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 2 luni)

Buna ziua,

Raspunsul la intrebarea dumneavoastra depinde in mare parte de intensitatea durerii pe care o simtiti si daca aceasta interfereaza cu munca pe care o efectuati.

Daca durerea este severa sau devine mai rau dupa munca fizica intensa, ar fi bine sa va ganditi la schimbarea domeniului de munca. Desi varicocelul testicular de gradul 1 nu are nevoie de operatie, efortul fizic intens poate agrava situatia.

De asemenea, daca hernia pe care o veti devine mai dureroasa sau mai mare, ar trebui sa discutati cu medicul despre optiunile de tratament.

In cele din urma, decizia de a continua sa lucrati in constructii sau de a va schimba domeniul de munca ar trebui sa vina dupa o discutie cu medicul, luand in considerare starea generala de sanatate si confortul dumneavoastra.

Alegeti un medic specialist potrivit pentru dumneavoastra: https://www.clickmed.ro/medic/urologie

Articole de interes:
sfatulmedicului.ro/Boli-genitale-masculine/varicocelul-dilatatia-venelor-spermatice_585
sfatulmedicului.ro/Herniile-abdominale/hernia-inghinala-semne-factori-de-risc-preventie_15191


Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.