Clickmed
programare rapida la medic

Am nevoie de un sfat!

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de Utilizator11701035061 cu 4 luni in urma

Bună seara , de ceva timp am o problemă ce simt ca m-a pus la pamantt… am 22 de ani , sunt cu iubitul meu de aproape un an de zile , vreau să îmi încep viața sexuală însă am o frică extremă de acea durere(pe care probabil nu o voi simți , depinde de organism) , am încercat de câteva ori până acum dar fără rezolvare.
Ne iubim , este răbdător cu mine , am încercat să o facem intr-o mini vacanță romantică doar noi doi , totul părea a fi perfect până în momentul penetrării … Mă încordez foarte tare în picioare aproape ca îl împing de pe mine fără sa-mi dau seama.. de teamă.. vă rog mult recomandați mi un remediu pentru treaba asta deja este foarte frustrant pentru mine .. simt ca nu am niciun rost .. ne dorim un copil foarte mult însă problema e ca nu mi pot începe viața sexuală…. Remedii / soluții / pastile pentru a mă relaxa a mi lua această frică , ORICE!!! Chiar și pozitii pentru a face penetrarea mult mai ușoară . Multumesc mult.. am nevoie de un răspuns ca de aer

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am nevoie de un sfat!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 4 luni)

Buna ziua,

Este important sa intelegeti ca fiecare persoana experimenteaza durerea initiala a virginitatii in mod diferit, deoarece fiecare corp este unic. Durerea resimtita poate varia de la usoara disconfort la durere mai mare, insa in majoritatea cazurilor, durerea initiala este temporara si dispare pe masura ce activitatea sexuala devine mai frecventa.

Iata cateva sfaturi care va pot ajuta sa va relaxati si sa faceti procesul mai usor:

1. Preludiu adecvat: Asigurati-va ca exista suficient timp pentru preludiu si incalzire. Acest lucru ajuta la cresterea excitarii si pregateste organismul dumneavoastra pentru penetrare, facilitand astfel lubrifierea naturala.

2. Utilizarea lubrifiantului: Aplicarea unui lubrifiant poate reduce frecarea si disconfortul pe care il puteti simti atunci cand se produce penetrarea. Asigurati-va ca alegeti un lubrifiant pe baza de apa, care este compatibil cu prezervativele.

3. Comunicare cu partenerul: Este important sa comunicati cu partenerul dumneavoastra si sa-l informati cu privire la temerile si anxietatile dumneavoastra. El poate fi in masura sa ofere suport emotional si sa contribuie la crearea unui mediu de incredere si siguranta.

4. Relaxarea: Exercitiile de respiratie si tehnicile de relaxare musculara pot ajuta la reducerea tensiunii si anxietatii. Incearcati sa faceti exercitii de respiratie adanca sau alte tehnici de relaxare inainte de a incepe activitatea sexuala.

Va recomandam sa va programati la un medic ginecolog: https://www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articole de interes
sfatulmedicului.ro/Disfunctii-sexuale-feminine/dispareunia-si-sangerarile-din-timpul-contactului-sexual_1015
sfatulmedicului.ro/Sex-si-erotism/informatii-de-baza-despre-sanatatea-sexuala_11837
sfatulmedicului.ro/Sex-si-erotism/viata-sexuala-a-cuplului-intre-placere-si-frustrare_8426



















Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.