Clickmed
programare rapida la medic

Tiroida Hashimoto?

Boli tiroidiene
Intrebare postata de AndreeaR cu 8 luni in urma

Buna ziua! Mama mea are tiroida Hashimoto, ia tratamentul prescris de medic, insa dorim sa stim daca ceaiul Branca ursului din flori o poate ajuta .
Va multumesc anticipat pt raspunsuri

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tiroida Hashimoto?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum 8 luni)

Buna ziua!

Tiroida Hashimoto este o boala autoimuna a glandei tiroide, iar tratamentul consta de obicei in administrarea de hormoni tiroidieni sintetici. Desi ceaiurile din plante pot avea unele beneficii pentru sanatate, este important sa intelegeti ca nu exista dovezi solide care sa ateste ca ceaiul de Branca ursului din flori poate trata sau imbunatati tiroida Hashimoto.

In plus, Branca ursului este cunoscuta pentru a avea un continut ridicat de iod, care poate interfera cu tratamentul hormonal prescris pentru tiroida Hashimoto. De aceea, este recomandat sa discutati cu medicul care trateaza tiroida mamei dumneavoastra inainte de a incerca orice tip de terapie complementara, inclusiv ceaiurile din plante. Medicul va putea oferi informatii si sfaturi personalizate, tinand cont de starea de sanatate specifica a mamei dumneavoastra.

Este important sa urmariti cu atentie instructiunile medicului in privinta tratamentului si sa ii comunicati orice schimbari in starea de sanatate a mamei dumneavoastra.

Va recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/endocrinologie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Diverse/tiroidita-hashimoto-semne-care-indica-ca-ai-probleme-cu-tiroida_16888

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
AndreeaR (acum 7 luni)

Va multumesc pentru raspuns

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de AndreeaR
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de AndreeaR
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.