Clickmed
programare rapida la medic

Libidou scazut?

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de Ioana cu 8 luni in urma

Buna ziua , sunt împreuna cu iubitul meu de 1 an și jumătate , de câteva luni ne-am mutat împreuna și am incercat sa facem sex (sunt virgina am 21 de ani )
Însă nu reușim deloc pur și simplu . Ma excit însă in momentul in care urmează penetrarea ma usuc imediat . Având in vedere situația , relația mea tinde sa se destrame.. el știe cum sa ma ia , e răbdător însă mie îmi este foarte frica de acea durere care știu ca este posibil sa nu fie pentru ca diferă de la femeie la femeie . Am incercat sa iau si pastile sa ma calmeze însă fără rezultat . Am nevoie disperata de ajutorul vostru , ce pastile pentru ridicarea libidoului sau ce metode as putea găsi pentru a scapă de aceasta frica . In caz ca nu reușesc am de gând sa merg la un ginecolog sa se ocupe de deflorare dar as dori și in privința asta niște sfaturi , o estimare de pret păreri pro/contra . Multumesc !!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Libidou scazut?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 8 luni)

Buna ziua!

In primul rand, este important sa intelegi ca este absolut normal sa ai aceste preocupari si temeri, mai ales ca esti la inceputul experientei sexuale si virginitatea ta poate genera anumite emotii. Este important sa comunici deschis cu partenerul tau si sa va sustineti reciproc in aceasta situatie.

Pentru probleme legate de lubrifiere, poti incerca folosirea unui lubrifiant pe baza de apa pentru a reduce eventuala disconfort. Este posibil ca anxietatea sa fie un factor care contribuie la aceasta uscaciune, de aceea este important sa incercati sa va destindeti inainte de actul sexual si sa creati o atmosfera placuta si confortabila.

In ceea ce priveste medicamentele pentru a stimula libidoul, este recomandat sa consulti un medic specialist inainte de a le lua, deoarece ele pot avea efecte secundare si trebuie administrate in mod corect. Un medic ginecolog poate fi de asemenea o sursa de informatii si suport in problema ta.

Cat despre deflorare, aceasta poate varia de la caz la caz si depinde de perceptia fiecarei femei asupra durerii. Este important sa consulti un medic ginecolog pentru a obtine informatii si sfaturi specifice. Este recomandat sa ceri pareri si in privinta acestui aspect, iar medicul iti va putea oferi detalii.

In cele din urma, este important sa stii ca fiecare persoana are propria sa experienta si nu ar trebui sa te compari cu altii. Este normal sa existe diferite ritmuri si sa fie nevoie de timp pentru a va adapta reciproc.

Va recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Disfunctii-sexuale-feminine/durerea-ce-apare-in-timpul-contactului-sexual-dispareunia_1173

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.