Clickmed
programare rapida la medic

Marin Stefana ?

Epilepsie
Intrebare postata de Stefana Marin cu un an in urma

Am un nepot de 23 de ani care la 16 ani ia declanșat epilepsia este în tratament cu depășind 500 lamotidina topiramax carbamazepina și tot face 2 crize pe săptămână cade brusc nu ii da nici un semn ca ar face criza de 3 chear și 4 min după care nu știe nimic mai mult de jumate de ora nu-și aduce aminte. Mia recomandat cineva să-l înscriu în programul national și ma tr la medicul de fam care era afon a zis că nu știe cum să-l înscrie dar că :e în evidenta la ea și la neurolog și la psihiatru .pt ai pune o brățară sau un cip ceva cum am mai auzit sa nu mai cada brusc de șea rupt dinții din gura buza sparta maxilar în șuruburi placa la barba si nu mai zic de câte ori șea spart capul chear și în casa și stand pe wc a căzut. .mai întreb o data cum se procedează cu înscrierea în programul national cine tr să-l înscrie pt o intervenție cu cip sau electrod la piept .pt ca dr de fam mia dat o adeverinta pt a-mi servi la spitalul Baltazar Arsenie. Nu știu dacă rezolv ceva cu asta ca să nucplatesc intervențiile oricum e asigurat are handicap accentuat și pensie de incapacitate de muncă.astept un răspuns de la cine știe procedura cu înscrierea în programul național pt intervenție cu epilepsia

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Marin Stefana ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.