Clickmed
programare rapida la medic

Investigatii post operatorii?

Cancer vezica urinara
Intrebare postata de MembruMobileApp150330210313077 cu 3 ani in urma

Bună ziua,

Incerc să găsesc un sfat, un medic, pentru cazul mamei mele.
Toată nebunia a început in 2007 când s-au operat de cancer de col uterin la spitalul filantropia, acesta recidivat câțiva ani mai târziu în cancer vaginal, operat la Sanador in București, apoi în Cancer de colon, in urma căruia a ajuns cu stoma și punga de colectare, iar după aceea la cancer de vezica, care a fost scoasă în 2014 și a ajuns la catetere și punga de colectare, ambele operații au fost făcute la Fundeni.
Acum are o problema destul de mare, la cele două catetere face puroi, ultima dată când le-a inlocuit, la spitalul municipal Bacau, a ieșit extrem de mult puroi, ea spune jumătate de litru, până când a început să iasă ceva mai curat. Poate exagerează cu cantitatea, însă o cred că a fost mult din moment ce este genul de persoana care nu se mai sperie de așa ceva.
Ideea este că în ultimul timp, tot are probleme, ba pe schimbarea de filtre care se mai înfundă, ba apare problema puroiului.
Medicul din Bacau i-a dat un tratament cu Augmentin, însă nu a făcut mai multe investigații în nicio situație, nici când se înfundau, nici în cazul puroiului.

Personal nu sunt prea incantat de medic. Din ce îmi povestește, nu ofera suficiente informații la consult(spre deloc), iar mama, deși a trecut prin atâtea, este o persoană destul de capabilă să înțeleagă ce ii explica un medic, scheme de tratament, instrucțiuni, diete, daca este cazul, etc.

Ce recomandați sa faca mai departe? Puteți să îmi recomandați un medic bun, urolog, in zona Moldovei pentru schimbările recurente de catetere și pentru consulturi recurente, ea locuiește în județul Bacău.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Investigatii post operatorii?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.