Clickmed
programare rapida la medic

Buna ! Am greșit ca i-am cerut sa mute cu mine ?

Psihologia cuplului
Intrebare postata de Utilizator11588720555 cu 3 ani in urma

Eu cu prietenul meu suntem de 10 ani împreuna , acum 2 săptămâni sau mutat și ai lui cu noi deși eu l-am rugat sa le caute alt apartament sau noi sa ne căutam sa ne mutam împreuna ca nu vreau sa stau cu ai lui ca inevitabil o sa apăra probeleme ! Mai ales ca eu am mai stau soacra și nu a fost bine , ma mințit 2 săptămâni ca caută pentru noi și după ce sau mutat ai lui .. și l-am întrebat dacă căutam sa ne mutam sau ce face ca eu nu vreau sa stau așa nu îmi plăcea aglomerația din casa , numai era casa mea cum era înainte ! La o zi după ce ai lui sau mutat mi-a trimis un mesaj in care a scris “ ca el nu își poate pune părinți pe locul 2 și ca eu nu iubesc familia ! Ca nu mergem pe același drum din cauza asta “ și de ce stau și ma gândesc am greșit ca i-am cerut sa ne mutam împreuna și ai lui sa rămână in apartamentul asta in care noi stăteam ? Noi nu suntem in România ! Și din ziua aia mea a devenit un calvar vine acasă numai la 4 5 dim se parfumează îmbracă frumos aranjează zice ca merge la servici dar atâtea ore care el pana acum nu stăteam așa mult , țin sa Menționez ca e șofer ! Cu ce am greșit tot cer prareri dacă am procedat greșit ca am cerut asta ?! Nu ma așteptăm după atâția ani sa nu ma pună pe mine pe primul loc cu mine urma sa își facă o familie , înainte sa se mute ai lui noi nu am avut probeleme ne-am înțeles foarte bine după o zi au apărut probeleme și ne-am despărțit , eu trbuie sa plec in țara și el rămâne cu ai lui aici ! Cum ce am greșit întreb din noi ?! Îmi cer scuze dacă o sa am unele greșeli in text !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna ! Am greșit ca i-am cerut sa mute cu mine ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.