Clickmed
programare rapida la medic

Ce pot sa fac in privința asta ?

Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de Utilizator11581765444 cu 4 ani in urma

Bună ziua,am și eu o problema,eu am avut o relație de 2 ani jumate,in timpul asta s a purtat cam urât cu mine ...eu mă saturasem de comportamentul lui si am ales sa ne despărțim, bineînțeles că el nu a vrut asta și a făcut tot posibilul sa mă recâștige... In fine ,după câteva zile a intervenit o fază urâtă din partea mea ,el a văzut și a făcut niște faze nasoale,m a jignit,iar pe ai mei i a deranjat asta... După ceva vreme noi tot ne căutam pentru că am văzut că nu putem sta unul fara altul...ai mei nu știau că încă ne vedem ,iar după o vreme iar a făcut o fază urâtă și chiar s au supărat ai mei.... Iar după asta tot așa noi tot am inceput sa ne căutam și să ne întâlnim pentru că încă ne iubim .... Aseară de V day am ieșit în oraș ,iar eu la ai mei le-am zis că mă duc pe afara,pentru că îmi era frică să le zic că eu încă la văd cu el ... După vreo 2 ore mă sună tata că unde sunt ...și eu l-am mințit pentru că îmi era frică de reacția lui ... M a certat ... După ce a venit mama de la munca i-am zis și ei ce s a întâmplat ,iar eu cum nu am avut niciodată o discuție matura cu ei ... bineînțeles că nu m-au înțeles și mi-au zis că ei nu mai are ce sa vorbească cu respectivul băiat și nici în curte la mine nu are ce mai căuta și să fac ce vreau ..deci nu poate să-l mai accepte deloc .. eu le-am explicat că el chiar s a schimbat și că noi nu punem sta unul fara altul chiar daca mi-a făcut atâtea lucruri ... Dar nu mă înțeleg... ce as putea face să îi conving să mă lase cu acest băiat și să înțeleagă că noi inca ne iubim și nimic nu ne poate despărții ? Vreau și eu un sfat ceva va rog...ce as putea face ? Va mulțumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce pot sa fac in privința asta ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.