Clickmed
programare rapida la medic

Sarcina extauterina sau sarcina oprita in evolutie?

Sarcina
Intrebare postata de Utilizator11571904985 cu 4 ani in urma

Buna...sunt o mămică de o fetiță de 11 luni
Ași care sa stiu daca a mai pățit cineva asa ceva,cand avea fetiță 6 luni mia venit prima dată menstruatia dupa care la 2 luni iarăși mia venit la 8 luni din nou dupa care nu mia venit de loc timp de 3 luni dupa o sarcina naturală fără probleme,eu fiindca alaptam fetiță nu am băgat de seamă că sunt gravida nu am avut chear nici un simptom intadevar sani erau măriți si ma cam dureau cand alaptam si burtica parca era un pic tare dar nici prin cap să-mi treacă ca sunt gravida si întârzierea menstruatiei nu ma îngrijorase.
La vro 2,3 luni a inceput sa ma doara piciorul drept si la ovar am mers la dictorita de familie si iam zis ca ma doare la piciorul si la ovar mia zis ca poate sa fie de la sarcina cum am fost dilatata eu find micuta si slabuta si dat niste pastile iar eu lea luat dupa o saptamana am inceput sa sangerez cate putin si am crezut ca imi vine menstruatia dupa cateva zile am avut o scurgere de sange abundent parca făcusem pe mine nu am fost la spital a doua zi sangernd toata parca era o balta de sange ajungând la urgență mii sa spus sa nu excludem o sarcina,dupa care mia pus perfuzii eu am leșinat si cu tensiunea 8,eu am eliminat tot si perzand si foarte mult sange dupa aceia mi-am revenit dupa care mergând la ecograf mii sa spus ca am avut o sarcina extauterina in a 3 luna ca era cam mare dupa 3 zile de spitalizare mia dat drumul acasa cu tratament de Nistanina si augmentativ.
Pe fișa de externare scrie ca sarcina 1 a 2 a fost oprita in evolutie.
A fost sarcina extrauterina sau sarcina oprita in evolutie? Va rog ajutatima cu un rasp până o sa merg din nou la control sunt foarte neliniștită.
Si o sa mai raman gravida si daca o sa mai am sarcini din astea?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcina extauterina sau sarcina oprita in evolutie?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.