Clickmed
programare rapida la medic

Am făcut greșeala vieții mele!?

Avortul
Intrebare postata de MembruMobileApp1503515257 cu 6 ani in urma

Am făcut greșeala vieții mele. Am fost 18 ani. Simt nevoia să mă descarc... Maine fac avort. După o relație de 2 ani s-a întâmplat asta, încă ne iubim și situația ne împinge la despărțire. Sunt foarte speriata și disperată. Regret fiecare minut, fiecare secundă. Nu vreau sa-mi stric viitorul. Am o cariera frumoasa in fata și mă așteaptă . Pentru a avea un copil trebuie sa fii pregătit. Cum și pentru un examen trebuie sa fii pregătit.
Sunt supusă acestui "test" și eu nu sunt pregătită de așa ceva.
Părinții mei sunt foarte stricti, mi-a fost atât de greu să le cer ajutorul... In momentul in care le-am zis și le-am văzut tristea de pe fata am simțit că deja a murit o parte din mine. Am nevoie de sprijinul lor, dar acum sunt mult prea supărați pe mine . Am nevoie de o simpla îmbrățișare, dar nu am putut sa cer.
In momentul asta nu-mi pasă de consecinte, de riscuri sau orice altceva. Vreau să îmi fac părinții să fie din nou mândrii de mine și să mă ajute sa trec peste cea mai mare greșeală.
Am 18 ani, dar deja am un cel mai mare regret care mă va bântui toată viața. Îmi pare extrem de rău că sunt în situația asta. Nu am cui sa ii spun toate astea. Am dezamăgit pe toată lumea.
Aveau așteptări mari de la mine....și eu aveam așteptări mari de la mine... Doar mă îndrept spre o facultate si spre o cariera buna.... Dar fix când trebuia să mă concentrez pe asta, am primit o palmă și mă ține pe loc și îmi încearcă cele mai dureroase sentimente.
Relația noastră a luat sfârșit. Și încă sufăr. Dar trebuie să înțeleg că decât părinții mei mă pot ajuta și trebuie să îi ascult deoarece nu am luat în calcul sfaturile mamei care îmi spunea mereu să am mare grija ce fac și să îi spun tot. Și regret asta. Iubirea m-a orbit.... Am crezut că sunt în siguranță cu prezervativ, până acum o luna.
Pot sa spun că e o experiență traumatizata și mi-am învățat lecția, chiar daca am ajuns sa deschid ochii prea târziu. De acum încolo o sa-i cer sfatul la orice.
Mâine mă aștepta cea mai urâtă zi din viața mea. Încă nu am ajuns acolo și deja mă simt ca ultimul om, mă doare, simt că odată cu toată povestea asta a murit o parte din mine și că mi-am pierdut părinții totodată. Mă incerca cele mai dureroase sentimente și regrete. Am greșit!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am făcut greșeala vieții mele!?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

MembruMobileApp1504815061 (acum 6 ani)

Ok, uite ce e. Vad ca ai scris acum cateva saptamani, si nu ai nici un raspuns, asa ca o sa iti raspund eu

Intotdeauna cineva o sa aiba asteptari de la tine. Sa iei 10, sa treci un interviu, sa nu ai restante, sa faci, sa patesti. Parintii nu sunt sfinti exclusi din a rani emotional un copil, chiar si al lor. Ei sunt acolo sa te invete, si apoi, sa te sustina cand nu mai au cum sa te ajute. Un copil va iesi mereu din cuvintele parintilor, iar ceea ce pare o greseala devine experienta. Asa a fost dintotdeauna.

Cum ai spus, nu esti pregatita. Din fericire, nu este nevoie sa fii. Poti sa avortezi. Daca te-as cunoaste, te-as sustine in aceasta actiune. De fapt, te sustin si acum complet, chiar daca este de la distanta si prea tarziu.
A fost alegerea cea mai potrivita. Nu trebuie sa iti fie frica sa dezamagesti pe cineva. Intotdeauna va interveni neprevazutul, dar esti singura in masura de a decide ce vrei sa faci cu viata ta, cine te influenteaza si cum actionezi mai incolo. Niciodata nu lasa pe nimeni sa te desconsidere si sa te creada ultimul om. Nici macar pe tine insuti. Ai dreptul sa stai pe picioarele tale si sa iti scrii propria poveste.

Parintii tai sunt de vina ca nu te-au sustinut, ceea ce parintii ar trebui sa o faca. Posibil ca mai incolo sa isi dea seama de propria greseala. Parintii nu sunt infailibili. Tu nu esti infailibila. Esti inca un pui de om ce face si va face greseli, ce va cadea si se va ridica din nou.
Poate, poate, vei invata ceva din ele, dar nu din toate.

Imi pare rau ca ai trecut prin asta. Mai mult, imi pare rau ca ai trecut singura. Sper ca esti ok, ca te-ai inscris la facultate, ca ai trecut mai departe.

Cineva, acolo, in vastul internetului este mandra de tine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1504815061
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1504815061
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.