Clickmed
programare rapida la medic

Cum pot sa il readuc la omul de care m-am indtagostit? raspuns medic

Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de MembruMobileApp1493056242 cu 7 ani in urma

Va rog ajutati-ma cu un sfat pentru ca simt ca o voi lua razna de una singura! Sunt intr-o relatie cu cineva de 3 ani...Ideea e ca la inceput nu am vrut aceasta relatie din diferite motive si am tot incercat sa il fac sa imi dea papucii aratandu-i ca nu pot avea sentimentele pe care le avea si el ptr mine si pe care era normal sa le am si eu dar cu cat incercam sa il indepartez : ii gaseam nod in papura din orice, ii spuneam ca nu prea e genul meu ca e mult prea visator iar eu am nevoie de cineva mai realist cu atat ma iubea el mai mult ..timpul a trecut si m-am indragostit nebuneste de el iar el parea la fel de indragostit ca la inceput..m/am indragostit de tandretea lui,romantismul, atingerile,saruturile..de TOT! Dar ceva la un mom dat s-a rupt..si el e cu totul alta persoana: rece,distant, nepasator..cand ilintreb dc nu mai e romantic raspundul lui e : nu iti placea, ai vrut pe cineva realist..degeaba am incercat sa ii explic ca am vrut sa fie PUTIN MAI realist,nu sa se schimbe la 180 de grade.. .Nu stiu ce sa mai fac..ma doare cumplit atitudinea lui..ma doare gandul ca el nu ma mai iubeste..Azi, m-am uitat prin tel lui (stiu ca veti spune ca nu e ok, dar intotdeauna si eu si el,ne-am permis celuilat sa "verificam " in tel) si mi-a sarit in vedere o discutie cu o tipa cu care din pct meu de vedere flirta.Chiar daca ea l-a contactat nu mi se pare corect fata de mine..stiu ca ceea ce m-a deranjat extrem de tare e ca i-a spus ca nu se simte bine si i-a detaliat in 8 randuri starea lui de rau in cond in care mie mi-a zis doar "mi-e rau..vb mai tarziu" sau cand au mai fost dati cand nu s-a mai simtit bine imi spunea sa il las..dar nu imi detalia asa cum i-a detaliat ei.
Cand i-am reprosat asta, a zis ca exagerez iar eu "bolnava" de gelozie-am amenintat ca ii voi scrie cuiva care isi arata sentimentele ptr mine, asa cum face tipa asta ptr iubitul meu ,sperandu-l sa il fac si eu geloasa, ca sa inteleaga cum ma simt si ca nu e moral ce face el, iar tot ce a zis a fost " N-ai decat" in cond in care sltadata imi spunea "Nu indrazni ca nu te iert" ..adica era gelos acum parca nu ii mai pasa..deci nu ma mai iubeste.. :(
De 2 ore plang incontinuu..tot ce imi doresc e el..vreau sa fim fericiti, vreau o familie cu el ..nu mai stiu ce sa fac.. 😢😢😣

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum pot sa il readuc la omul de care m-am indtagostit?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 7 ani)

Buna seara! Fiecare din noi ne schimbam de-a lungul timpului. Acest barbat s-a schimbat inainte de a te casatori cu el, ceea ce e un avantaj pentru tine. De ce plangi, de mila ta? Ca nu te mai vrea ? Daca, in loc de a plange, ti-ai re-evalua nevoile facand o lista cu pixul si hartia, cum ar fi? Scrie-ti prioritatile, scrie ce vrei, si apoi priveste in jurul tau si vezi ce anume corespunde sau nu nevoilor tale; apoi, asemeni unui sculptor, indeparteaza ceea ce te impiedica in a trai si a te manifesta asa cum doresti! Daca nu iti convine aceasta varianta si vrei musai sa intorci timpul (ceea ce, evident, e imposibil!), atunci fa tot ceea ce crezi ca nu qai facut pentru aceasta relatie, marita-te chiar, daca tu crezi ca si acesta ar putea fi un pas necesar in a fi cu sufletul impacat... Si vezi ce se intampla...
Iti doresc, din suflet, pace si liniste! Poti cauta si suport la un psiholog specializat in psihoterapie cognitiv-comportamentala. Toate cele bune!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Psihologie si psihoterapie.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Psihoterapeut Roxana Patrascu MPsihoterapeut Roxana Patrascu este un medic autorizat SFM (acum 6 ani)

Imi dau seama cat iti este de greu in relatia de cuplu. Poti apela la cateva sedinte de psihoterapie si dezvoltare personala pentru a intelege ceea ce ti se intampla si ceea ce ai de facut in continuare.
De asemnea, iti recomand cartea "Cele cinci limbaje ale iubirii" de Dr. Gary Chapman - Editura Curtea Veche.

Roxana PătraÈ™cu psihoterapeut 

Telefon: 0721.349.765

Mail: [email protected]

Website:http://www.psihoutil.ro/
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psihoterapeut Roxana Patrascu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psihoterapeut Roxana Patrascu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psihoterapeut Laura Ciocoiu MPsihoterapeut Laura Ciocoiu este un medic autorizat SFM (acum 6 ani)

Buna,

Atunci cand intram intr-o relatie, nu ne garanteaza nimeni si nimic faptul ca acea relatie va fi asa cum ne dorim.
Fara sa vrem, facem greseli si ajungem sa nu mai facem nimic pentru a intretine relatia, care este vie si are dinamica ei.
Nevoile noastre sunt diferite si e important sa comunicam in cuplu, astfel incat sa reusim sa avem grija de noi si de nevoile noastre si sa ne iubim, ca sa putem sa fim atenti si deschisi la partener si la nevoile lui.
Daca ma iubesc pe mine si sunt atenta la nevoile mele, pot sa il iubesc pe celalalt fiind atenta si la nevoile lui, adica, ceea ce fac pentru mine, pot sa fac si pentru celalalt.
Daca partenerii isi doresc sa faca ceva pentru relatia lor, recomand terapie de cuplu. In cazul in care doar unul isi doreste asta, e necesara terapia individuala pentru acceptarea situatiei si integrarea experientei.

Sper sa faci alegerea care sa fie buna pentru tine!

Laura- Simona Ciocoiu , psiholog supervizor-psihoterapeut- logoped

Centrul de Psihoterapie si Dezvoltare Personala - Laura Ciocoiu  
Bucuresti, tel. 0723366515
www.consiliere-psihoterapie.ro

IMPORTANT! 
Recomandarile facute au caracter general. 
Pentru un consult de specialitate  este necesara programarea la cabinet. 

 

 
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psihoterapeut Laura Ciocoiu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psihoterapeut Laura Ciocoiu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.