Clickmed
programare rapida la medic

Buna seara

Sarcina
Intrebare postata de MembruMobileApp1492111140 cu 7 ani in urma

Buna seara. Am si eu o nelamuriere. Ciclul meu eate o data la 35-37 zile nu cum este obisnuit la 28(zile). Pe data de 16.02.17 a fost prima zi din ultimu ciclu. Pe 25.03.17 am facut test de sarcina si a iesit pozitiv(scriind 2-3 saptamani test clear blu). Am mers la doctor si dupa ciclu menstrual reiesea ca am 5 saptamani si 5 zile. Astazi 13.04.17 am fost la primul ecograf(dupa menstruatie ar fi trebuit sa am 8 saptamani) si acolo mi s.a spus ca se vede doar locul si embrionul inca nu ceea ce inseamna ca este o sarcina in jurul saptamani 5. Mi.a dat analize la sange beta HCG maine si luni sa le repet dupa care joi alta vizita. Poate cineva sa ma lamureasca ca eu nu inteleg. Dupa ciclu menstrual am 8 saptamani dupa ecograf in jur de 5 saptamani. O seara frumoasa tuturor

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna seara"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.