Clickmed
programare rapida la medic

Sex de 2 ori la rand

Sarcina
Intrebare postata de mattyas.matthew55 cu 8 ani in urma

Hey nu de mult am facut sex cu iubita mea,adica 1/28/2016
si am dezvirginat-o,si cand am simtit nevoia am scos si am ejaculat pe burtica ei.10 minute mai tarziu dupa ce am mers la baie si am urinat si m-am spalat pe penis,am mai facut odata, dar cu intrerupere ne opream si faceam..si dupa am facut pana sa ejaculez am mers la baie si am ejaculat acolo de data asta.oare sa fi ramas gravida de la lichidul prespermatic? ca am facut de mai multe ori.. :(
Ce sanse sunt? Va rog sa ma ajutati

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sex de 2 ori la rand"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

mattyas.matthew55 (acum 8 ani)

apropo era in perioada nefertila.. si am facut dragoste pe neasteptate ca de stiam ne protejam

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mattyas.matthew55
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mattyas.matthew55
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Alex Ginecolog (acum 8 ani)

Daca intr-adevar ai urinat si te-ai spalat pe penis dupa ce ai ejaculat nu este nicio problema. Doar sa te fi asigurat ca ai clatit foarte bine penisul. Cel mai sigur este sa urinezi, sa clatesti foarte bine (chiar sa speli cu un sapun antibacterian) iar apoi sa te asiguri ca penisul este uscat complet. Sperma care nu este uscata complet (in caz ca ti-a scapat ceva cand te-ai spalat - o anumita zona care nu se vede sau stiu eu...) este activa si facand in continuare sex o poti lasa insarcinata pe femeia respectiva.

Daca ai fost atent la aceste aspecte de fiecare data cand ai reiterat actul sexual, nu este nicio problema. Lichidul prespermatic este un lichid de lubrefiere, este un lichid firesc el nu mai contine spermatozoizi de vreme ce ai urinat (asta in cazul in care chiar ai facut cum ai spus). Iti recomand pentru o mai buna educare sexuala sa parcurgi raspunsul meu de la linkul

//sfatulmedicului.ro/comunitate/sex-si-erotism/insarcinata-din-cauza-lichidului-preejaculator_48948

In cazul in care nu ai facut intocmai cum ai indicat sansele ca ea sa ramana insarcinata exista. Dar din nou iti repet, lichidul prespermatic nu este sperma si in concluzie nu contine spermatozoizi. Sansele ca femeia cu care ai intretinut actul sexual sa ramana insarcinata este nula. Daca ar fi sa ramana insarcinata de la lichidul prespermatic industria porno ar fi terminata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.