Clickmed
programare rapida la medic

Pistrui si pete maronii

Boli de piele
Intrebare postata de NYKY 54 cu 8 ani in urma

Buna ziua Stimata DOAMNA. Am mare rugaminte sa-mi dati un sfat: de ani de zile ma confrunt cu pete si pistrui la baza membrelor inferioare,chiar daca am folosit, foarte multe tipuri de alifii si unguente.Mai mult acum sa intins si pe fata mancarimea, care ami afecteaza ochii prin mincarimi si uscarea pieli. Ma deranjeaza foarte mult la vedere. Nu mai stiu cu ce solutie sa dau sa scap de mizeria aceasta. Momentan folosesc DERMOVAT UNGUENT.
CU TOATA CONSIDERATIA.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pistrui si pete maronii"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 3 zile)

Buna ziua,

In primul rand, va recomand sa consultati un dermatolog, care poate diagnostica cu exactitate problema dumneavoastra. Petele si pistruii pot fi cauzate de o varietate de factori, inclusiv expunerea la soare, imbatranirea si anumite conditii de sanatate. De asemenea, mancarimea si uscarea pielii ar putea fi semne ale unei alergii sau afectiuni dermatologice cum ar fi eczema sau psoriazis.

Dermovat Unguent este un tratament topic cu corticosteroid folosit pentru a reduce inflamatia pielii. Este eficace pentru multe tipuri de eruptii cutanate, dar trebuie utilizat doar sub indrumarea directa a unui medic, deoarece utilizarea pe termen lung poate cauza efecte secundare.

In plus, ar putea fi util sa purtati haine de protectie si sa aplicati crema cu protectie solara atunci cand iesiti in soare pentru a va proteja pielea. De asemenea, asigurati-va ca aveti o dieta buna si consumati multa apa, deoarece hidratarea adecvata poate ajuta la mentinerea sanatatii pielii.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: www.clickmed.ro/medic/dermatologie

Articole de interes:
https://sfatulmedicului.ro/Frumusete-si-intretinere/pistruii-cum-apar-si-cum-poti-atenua-aspectul_16833
https://sfatulmedicului.ro/Educatie-pentru-sanatate/noile-recomandari-pentru-utilizarea-cremelor-de-protectie-solara-ce-nu-a_17791
https://sfatulmedicului.ro/Boli-de-piele/petele-pe-piele-pot-indica-diferite-afectiuni_20152

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.