Clickmed
programare rapida la medic

Stare de greata

Boli pancreatice si de ficat
Intrebare postata de iig94 cu 9 ani in urma

Buna ! De vreo 4 zile am o stare de greata( uneori mai accentuata,alteori doar putin),pot manca doar putin,si cam fortat pentru ca imi e greata orice ar fi.Mentionez ca acum 2 luni am facut analize de sange si de interne( ficat,fiere..) totul a fost in regula..Tot aceasta stare am avut-o si atunci..Acum iarasi, dupa cum spuneam.Si mai am si o usoara tuse uneori..

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Stare de greata"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

andrame 87 (acum 9 ani)

Exact aceeasi ca la mine, doar ca eu mai luam si anticonceptionale YAz care s au dovedit probabil prea puternice pentru mine, le lasasem si imediat a doua zi mancam pt prima oara fara sa mi fie greata, acu cateva zile iar au inceput greturile, asta imediat dupa ce am avut o stare de nervi, nuj cat la tine,la mine greturile sunt de cateva luni, sper sa mai vad niste raspunsuri sub intrebarea ta, sa ma ajute si pe mine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de andrame 87
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de andrame 87
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Marcy (acum 9 ani)

Asa am patit si eu .Stari nasoale pe langa greturi si lipsa poftei de mancare .Am tot facut investigatii si pana la urma cica totul e pe sistem nervos. Intr-adevar sunt groaznice aceste stari , dar trebuie sa incercam sa le controlam si sa trecem peste ele.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.