Clickmed
programare rapida la medic

Lichid alb

Boli genitale feminine
Intrebare postata de madlleney cu 9 ani in urma

Salut. Am 17 ani si in august am intretinut relatii sexuale prima data, bineinteles protejat. Urmatoarea zi am luat Escapelle ca sa fiu sigura ca nu s-a intamplat nimic. Peste o saptamana mi-a venit menstruatia iar pe la finalul ei am facut-o iar protejat. De atunci nu mi-a mai venit menstruatia si imi curge un lichid alb. Mentionez ca in august am avut ciclu de doua ori in acea luna iar in septembrie deloc. E posibil sa fie o dereglare hormonala din cauza medicamentului? Va rog sa ma ajutati sunt speriata si sper ca nu e o sarcina.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Lichid alb"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

C0ryna (acum 9 ani)

Am o intrebare evidente... daca nu te simti sigura si pregatita de ce faci pasul acesta? A 2 a intrebare ar fi , sigur a fost protejat? Daca a fost protejat si prezervativul nu a patit nimic de ce esti asa speriata? Escapelle este un medicament de URGENTA se poate lua de max 2 ori pe an deci sper ca acum nu o sa faci doar de 2 ori sex pe an :) Dupa Escapelle iti vine menstrutia la o saptamana 2 , daca ai avut de 2 ori menstruatie intr-o luna nu prea vad cum sa-ti vina menstrutia cum osbisnuia s-o faca , e normal sa existe un decalaj. Secretia alba , este secretia vaginala.. doar nu e prima oara cand ai avut-o pana la 17 ani......... daca are o culoare ciudata galbuie , verde , etc , orice modificat atunci fa-ti griji..sau mirosul..daca e deranjant iar nu este ok. Ia anticonceptionale , foloseste prezervativ si asa vei fi si mai sigura si nu vei mai fi asa panicata... noroc si gandeste intai cu capul.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de C0ryna
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de C0ryna
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
madlleney (acum 9 ani)

Multumesc pt ajutor.. sper sa nu fie nimic ca 100% a fost protejat. Doar ca am stari ca inainte de menstruatie si ea intarzie sa apara

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de madlleney
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de madlleney
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
C0ryna (acum 9 ani)

..daca in 2 saptamani nu vine iti recomand sa consulti medicul ginecolog sau sa repeti cel putin testul de sarcina..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de C0ryna
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de C0ryna
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.