Clickmed
programare rapida la medic

Fata usor umflata la copil de 21 de luni, plus respiratie grea noaptea

Afectiunile pielii la copii
Intrebare postata de OrheM cu 10 ani in urma

Fac aici un sumar al simptomelor pe care le are fetita mea (tocmai a facut 21 de luni): acum 4 saptamani, s-a trezit dimineata cu ochii putin umflati (pleoape si sub ochi), fara sa aiba ochii rosii. Cateva zile mai tarziu, obrajii erau putin umflati cand se trezea din somn dimineaza sau din somnul de la pranz. Nu se scarpina mai mult decat de obicei. Comportamentul ei a fost in mare parte normal, plina de energie, apetit bun. Insa acum vreo 10 zile, pe langa fata umflata a inceput sa respire greu noaptea, uneori chiar apnee, alteori usor sforait, iar unele nopti sunt relativ OK. Acum de cand s-a incalzit afara, are uneori obrajii foarte rosii, si nu neaparat calzi sau fierbinti. Deci dupa 4 saptamani de cand au inceput problemele astea, inca are uneori fata umflata (ba un obraz, ba celalalt), iar respiratia ei noaptea este greoaie (respira pe gura uneori, ceea ce nu se intamplase deloc inainte).
Pediatra ei a prescris Zyrtec pe care-l ia de cateva zile, n-as putea spune ca ajuta, insa ea zice sa continue cu medicamentul asta.
Am uitat sa precizez ca are si durere de la dinti, maselele din spate incearca sa iasa ....

Ma intreb daca problemele tin de alergii? Dificultatile de respiratie tin oare de polipi? (La consult, doctorita a spus ca urechile si gatul arata bine ...).

va multumesc mult pt orice fel de sfaturi, sugestii ...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Fata usor umflata la copil de 21 de luni, plus respiratie grea noaptea"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Alina-Maria Dobre MDr. Alina-Maria Dobre este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Cel mai probabil problemele sunt de natura alergica. Cauzele respiratiei dificile pot fii atat de natura alergica cat si vegetatiile adenoide( polipii). Trebuie neaparat sa consultati un medic specialist alergolog si un medic specialist ORL. Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Alina-Maria Dobre
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Alina-Maria Dobre
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.