Clickmed
programare rapida la medic

Probleme in timpil actului sexual

Boli genitale feminine
Intrebare postata de MembruMobileApp15033021036572 cu 10 ani in urma

Am 18 ani şi mi-am început viaţa sexuală acum 6 luni. La început am crezut că e normal să mă doară la începutul penetrarii şi să nu ajung la orgasm dar acum îmi tot pun întrebări. Am orgasm doar dacă mă stimulez şi eu în timpul actului. Simt plăcere dar nu pot avea orgasm doar prin sex normal aşa cum aud de la alte fete/femei. E ceva neregulă cu mine? Ţin să mentionez că el nu foloseste prezervative..

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Probleme in timpil actului sexual"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

IQ (acum 10 ani)

E perfect normal :) Majoritatea femeilor nu au orgasm cum "ai auzit tu". Tot prin stimularea clitorisului se intampla. Dar asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa o faci tu (desi nu vad care ar fi problema). Am sa-ti dau cateva situatii in care poti foarte bine sa ajungi la orgasmul care intra in categoria "asa cum ai auzit", doar ca respectivele au uitat sa mentioneze (sau nu stiu), ca "sursa" orgasmului este tot stimularea clitorisului:
- prelungeste preludiul pana este foarte excitata, atat de excitata ca aproape iti dai drumul (sper ca baiatul sa stie sa te aduca in starea asta - sexul oral e o varianta) - la penetrare, pe langa ca o sa mearga totul mai usor, daca sunteti si intr-o pozitie in care sa fie stimulat clitorisul prin frecare de corpul lui (daca stai deasupra o sa gasesti singura pozitia iar daca e el deasupra, pozitia misionarului cu o perna sub fund merge de minune) o sa vina orgasmul de la sine
- in timpul actului sexual nu e nicio rusine daca esti stimulata sau te stimulezi singura manual. Barbatul care crede ca ii ofera placere unei femei doar cu organul sexual e un idiot. Daca nu stie (si nu vrea) sa-si foloeasca limba si degetele, o sa aiba intotdeauna o femeie nesatisfacuta. Deci atunci cand esti deasupra indeamna-l sa stimuleze clitorisul manual. Crezi ca orgasmul pe care-l vei avea (in timpul penetrarii, da?), nu intra la categoria "cum ai auzit" tu ca au alte femei? Iti spun eu, majoritatea au asa. Iar cele care au un barbat atat de tantalau incat sa-i dea inainte doar cu scula, pun mana si se stimuleaza singure, ceea ce iarasi nu e mare tragedie.

Concluzia este ca baietul tau nu prea stie sa faca sex :) Imi pare rau sa ti-o spun. Ac***a in vedere ca nici tu nu ai experienta, puteti invata impreuna. Trebuie sa fii foarte deschisa si sa ii spui ce si cum iti place. Iar el sa renunte la orgoliul masculin si sa inteleaga ca nu le stie pe toate si ca ar fi cazul sa il intereseze mai mult placerea ta. In orice caz, e o greseala din partea ta sa crezi ca esti "defecta". E si pacat sa piezi timpul cu astfel de ganduri. Fa sex pentru placerea TA, nu raportandu-te la ce fac si cum simt altele.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
2
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
MembruMobileApp15033021036572 (acum 10 ani)

Ai dreptate. Eu chiar nu am experienţă şi am tot felul de întrebări. El însă nu se jenează să mă stimuleze. Chiar îi place să îmi facă sex oral . Ideea e că nu i-am zis toate nedumeririle mele de teamă să nu îl supăr sau să creadă că nu e bun. Nu mă deranjează nici să mă stimulez singură doar am crezut că nu e normal. Nu am cu cine să vorbesc despre asta şi tot ce ştiu,ştiu din ce am citit . Multumesc mult pentru răspuns. Chiar m-a ajutat mult :D.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp15033021036572
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp15033021036572
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
IQ (acum 10 ani)

Eu iti recomand sa fii deschisa cu prietenul tau in absolut tot ceea ce priveste sexul. Nu trebuie neaparat sa-l iei deoparte la o "discutie" si sa-i insiri nemultumirile tale si ce ti-ai dori sa faca. E posibil sa perceapa gresit, sa creada ca-i faci reprosuri (deh, orgoliul masculin). Invata sa fii diplomata - femeile au treba asta in sange, din fericire. Pur si simplu ii arati in timpul actului sexual ce ai vrea sa-ti faca. Ii iei frumusel mana si o pui unde trebuie. Daca e baiat destept, o sa stie ce trebuie sa faca in continuare. Daca e nevoie, ii soptesti ce-ai vrea sa-ti faca. In acel context, o sa fie perceput ca excitant, mai degraba ca un repros.

Si inca o chestie. Pe barbati nu prea ii intereseaza ce tip de orgasm ai. Pentru orgoliul lor masculin, e suficient sa stie ca au adus-o pe femeie la orgasm. Deci nu e cazul sa faci tu diferente intre orgasme, ca ala e mai bun si ala mai prost. Daca exista placere, ce-ti poti dori mai mult? Oricum ar fi, calea spre orgasmul vaginal (daca exista cu adevarat, ca s-au trezit unii experti sa conteste chestia asta) este tot cel clitoridian. Important e sa faci sex fara stresul ca trebuie sa ai orgasm (si in niciun caz sa nu te simti stresata sa "performezi" in fata partenerului) si dupa ceva timp de "exercitii" orgasmul o sa vina de la sine, crede-ma :)

In legatura cu prezervativul, tin sa iti atrag atentia asupra a doua elemente: sarcina si bolile cu transmitere sexuala. Daca nu folosesti alt mijloc de contraceptie, probabil ca frica de sarcina te face sa nu te poti relaxa in timpul actului sexual. Daca folosesti anticonceptionale, acestea iti cam omoara libidoul (adica scad pofta de sex). In ceea ce priveste bolile, daca el nu si-a facut analizele inainte sa incepeti, nu strica sa faci tu un set complet (Papanicolau, secretie, culturi col), inclusiv testul HPV. Din pacate, aproape toate femeile active sexual au acest virus, iar daca a avut alte partenere inaintea ta si a practicat si cu ele sexul neprotejat, a devenit purtator (barbatii nu au simptome) si e posibil sa-l fii luat si tu de la el. In acest caz, e important sa stii ce tulpini ai, nu neaparat pentru ca te va afecta in viitorul apropiat, dar trebuie monitorizat si tratat, daca e cazul.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MembruMobileApp15033021036572 (acum 10 ani)

În legătură cu sexul neprotejat ai dreptate că pot exista nenumărate riscuri. El e sănătos. Îşi face des analize. Eu nu am făcut niciodată şi cred că ar fii timpul să merg la un medic. Problema mea e alta . Trebuie să mă ascund pentru că părinţii mei nu sunt de acord cu sexul înainte de căsătorie şi e mai complicat. Multumesc mult pentru sfaturi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp15033021036572
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp15033021036572
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.