Clickmed
programare rapida la medic

Ingrosarea mucoasei ce tapeteaza sinusul sfenodial si celulele etmodiale

Sinuzita
Intrebare postata de clauu cu 10 ani in urma

Buna,va rog frumos sa imi spuneti ce inseamna Minima ingrosare a mucoasei ce tapeteaza sinusul sfenodial si celulele etmodiale?Este ceva grav?Am facut un rmn si acesta este diagnosticul.Este vorba de o sinuzita sau o raceala la cap?Ce tebuie facut in continuare?Abia saptamana viitoare ajung la un neurolog.Va multumesc frumos!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ingrosarea mucoasei ce tapeteaza sinusul sfenodial si celulele etmodiale"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

alina (acum 10 ani)

Ar fi indicat un orl-ist care se pricepe sa citeasca rmn-ul este de competenta acestei specializari. In general medicii de la magistica urmaresc niste parametri pe baza carora pun diagosticele, acestea insa trebuie confirmate de specialist. Nu uitati ca fiecare dntre noi este unic din pnct de vedere anatomic, tocmai de acee, aceasta minima inflamare a mucoasei, se poate incadra in ceva slecific anatomiei dv. Daca durerile de cap care v-au trimis la rmn apar la frig, cand va aplecati, dupa ce suflati nasul intradevar aveti o ^minima ^ afectare a sinusurilor care cu siguranta poate astepta pana veti merge la medic. Cu siguranta v-au fost prescrise medicamente calmante, asa ca pana va intalniti cu medicul urmati-i sfaturile pe care vi le-a dat înainte.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.