Clickmed
programare rapida la medic

Cistita, vezica hiperactiva sau ce poate fii?

Infectii urinare
Intrebare postata de braiana cu 10 ani in urma

Buna ziua. Sunt femeie si nu am nascut sau suferit vreo operatie care ar fi putut influenta aparritia unor modificari asupra sistemului urinar. Am o problema pe care nu reusesc sa o rezolv definitiv de peste 20 de ani: atunci cand apare o astfel de criza simt nevoia impetuoasa de a urina in permanenta. In acesti ani am fost diagnosticata cu cistita si infectii urinare: la cateva luni simptomele apareau, insa doar de 2 ori in acesti ani la urocultura a fost gasit e-coli, in rest aparea flora bacteriana, sub 1000 sau 10000 ufc/ml (in functie de laborator). Am incercat diferite tratamente, inclusiv autovacin, insa simptomele nu dispareau decat cu antibiotice si nici unul dintre medicii la care am fost nu a identificat cauza aparitiei acestor probleme. La ultimele vizite la medic am fost diagnosticata cu cistita si vezica hiperactiva. Si desi iau tratamentul prescris simptomele nu dispar. Dupa o luna in care am luat vezicare simptomele au disparut aproape de tot, insa de mai multe zile au reaparut asa ca am mers din nou la medic, fiindca urocultura si sumarul de urina au fost normale mi s-a prescris suplimentar uricol si ketonal. Insa in loc ca simptomele sa dispara cu fiecare zi care trece simptomele par din ce in ce mai insuportabile. Astept cu nerabdare o sugestie.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cistita, vezica hiperactiva sau ce poate fii?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

buna (acum 10 ani)

Buna, raspunsul legat de cauza cat si vindecarea (fara medicamente) le gasesti in Noua medicina germana descoperita de Dr.Hamer. De ex. aici:
http://s*****a/f127-noua-medicina-germana-dupa-dr-hamer

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
vera (acum 9 ani)

Si eu am prob de mult timp cu vezica. Incearca sa studiezi si sa aplici alimentatia raw vegana si homeopatia. Mananca zilnic varza cruda si alte legume crude, cat de multe. Sanatate !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
braiana (acum 9 ani)

Multumesc! Din pacate acum nu mai pot manca cruditati (de catva ani am unui colon iritabil). Tratamente homeopate am incercat vreo 2 ani si multe alte terapii complementare, dar fara rezultat. Doar cand am facut acumpunctura am vazut o f. mica imbunatatire.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de braiana
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de braiana
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MembruMobileApp1521539051 (acum 6 ani)

Buna.am o cutie de inkontan .pt cine e interesat nr 0763557295.eu fac analize pt diabet insipid.am inteles ca are legatura cu urinatul des

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1521539051
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1521539051
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.