Clickmed
programare rapida la medic

Masturbare

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de Snicker cu 10 ani in urma

Am 19 ani si ma masturbez de la 13-14 ani, la inceput faceam chestia asta cam des de 2-3 ori pe saptamana cu timpul am inceput sa mai reduc. Incerc sa ma las cam de jumatate de an, deoarece am observat ca sunt din ce in ce mai obosit, retin mult mai greu informatiile, la scoala nu ma mai concentrez la fel, am o stare de incordare mai tot timpul,sunt nesigur pe mine, transpir .... lucruri pe care nu le aveam inainte sa incep sa ma masturbez.,puteam sa comunic cu persoane sa glumesc sa ma simt bine acum imi este din ce in ce mai greu.Am observat ca dupa ce nu m-am mai masturbat o luna incepeam din nou sa prind curaj, sa fiu mai sigur pe mine .....dar ma masturbam si totul o lua de la inceput eram din nou nervos , ma inchideam in mine din nou.
Intrebarea mea este .... daca ma opresc acum si nu ma mai masturbez , organismul isi va reveni , voi retine informatiile din nou la fel de repede ca inainte, voi scapa de starea de incordare,etc ..... sau este prea tarziu ?A mai fost cineva in aceasta situatie si a trecut peste? va rog ajutati-ma..

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Masturbare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

buna (acum 10 ani)

Buna,
observatia ta e absolut corect. Prin ejaculare se consuma energia vitala a corpului. Dupa o singura ejaculare e nervoie de 4-8 saptamani ca corpul sa ajunga la acelasi stadiu ca si inainte.
Eefectele lipsei de energie vitale sunt: schimbari in comportament, nervozitate, iritatie, lene, lipsa de vointa, capacitate mentala redusa, incapacutate de vindecare a bolilor fizice si MULT aöte lucruri.
Multe boli fizice apar in mod sigur pe parcurs caci atunci cand nervii nu primesc energia vitala pe cale naturala ei sunt fortati sa o traga din sange. Sangele este slabit si apar anemii si pe urma sute de alte boli. La varsta ta ar trebuie sa te masturbezi maxim de 2 ori pe an...si in genral pt. orice barbat si femeie este recomandat sa nu aiba sex d emaimult de 3-6 ori pe an ,in functie de energia vitala. Unii au mai mult altii mai putin. Animalele fac sex numai o data pe an si numai 1-2 ori.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Snicker (acum 10 ani)

Multumesc mult pentru raspuns ..... nu voi mai face lucrul asta .... mi-e ciuda ca mi-am distrus viata pana acum, puteam sa fac o multime de lucruri cu energia pe care am pierdut-o. Sper sa imi revin si sa fie totul ca inainte.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Snicker
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Snicker
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
FreeStyle11 (acum 10 ani)

Sunt de acord ca, consuma energie, dar trebuie facut cu masura.Si sportul consuma energie dar e mult mai sanatos.Nu te mai masturba, dar gaseste o fata cu care sa faci sex, e mult mai bine asa.Si iti vei reveni ca oricum nu ai patit cine stie ce, doar ca trebuie sa ai si alte preocupari, ca masturbarea e ceva primitiv, nu te duce la nimic bun, mai bun e sexul in 2.Bafta multa!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.