Clickmed
programare rapida la medic

Pete galbene pe lenjeria intima

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de celeste6762000 cu 10 ani in urma

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Eu nu am relatie intima cu sotul meu de aproape 4 luni, din cauza ca avem probleme serioase in casnicie. El era mereu plecat in delegatie si de atunci au trecut 2 luni. Cand s-a intors, am incercat sa il provoc, dar ma refuzat ca se scuza ca era obosit. De atunci nu am facut nimic si nici el nu se apropie de mine. De un timp am depistat la el ca isi ascunde lenjeriile intime de mine, si am gasit cateva ascunse sub cele curate la el in sertar. Erau ba cu niste pete mari galbene si intarite pe partea stanga a chilotului, ba cu pete galbene si mici si mari dar si sus in jurul gumei de la chilot. Am mai gasit la el in portofel o pastila oval dreptunghiulara de culoare roz cu inscriptia S 60, nu imi pot da seama la ce ii poate folosi. Va rog sa imi spuneti, daca in tot acest timp el poate fi primit vreo boala venerica de la cineva? Oare se fereste de mine sa nu ma imbolnaveasca??? Oare ce poate avea?? va rog sa ma ajutati. Serios eu nu pot sa imi dau seama, pt ca eu nu a avut de a face cu astfel de probleme. Va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pete galbene pe lenjeria intima"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.