Clickmed
programare rapida la medic

Poate exista iubirea fara sex?

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de matrioska cu 12 ani in urma

Buna ziua,
am 24 de ani,iar prietenul meu 22.suntem de 2 ani jumate impreuna si cam de 1 an jumate relatiile noastre sexuale s-au rarit foarte mult ajungand acum la o frecventa de 1 data pe luna si atunci parca mai mult ca sa fie.El spune ca ma iubeste,asa pare,dar e greu de crezut in situatia asta.am incercat sa vorbesc,dar el este un tip foarte introvertit si pudic,nu mi-a oferit niciodata un raspuns.mentionez ca nu il pot atrage cu jocuri erotice ,imi este teama si sa il ating un pic mai pasional din cauza firii lui pudice.Nu accepta decat sexul normal asa ca noutatile l-ar putea deranja.Nu a fost niciodata infidel,petrecem tot timpul impreuna,stie(cred) cat de mult il doresc.La inceput era foarte pasional.Se poate ca accesele mele de gelozie si paranoia sa fi avut o influenta in situatia de acum,dar de mult timp m-am schimbat si totusi nu se intampla nimic.Este ciudat si faptul ca el se masturbeaza cred eu destul de des.Nu stiu ce sa fac,sunt frustrata si trista mai ales pentru ca nu pot comunica cu el.Ma simt urata si singura.Nu stiu ce sa mai schimb.Pot sa traiesc foarte bine si asa,dar nu imi iese din cap ca daca m-ar iubii ar fi atras de mine ,ma termina faptul ca se masturbeaza pentru ca asta dovedeste ca are libidoul in limite normale.Noi mai fumam si iarba,dar daca asta ar fi cauza atunci nu s-ar satisface nici singur.Ce sa fac si ce sa cred.Il iubesc prea mult ca sa renunt la el.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Poate exista iubirea fara sex?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Liviu (acum 12 ani)

Buna, matrioska!

Exista trei componente principale ale "sagetii lui Cupidon": Intimitate, Pasiune si Decizie (angajament). Intimitatea (simpatia, respectul, increderea si sprijinul reciproc) sta la baza oricarei prietenii adevarate. Fara Intimitate, chiar daca ar fi prezente celelalte componente (pasiunea si angajamentul), acestea doua ar fi insuficiente; dragostea ar fi iluzorie.
Pe de alta parte, "iubirea la prima vedere" care decurge din trairea unei pasiuni arzatoare dar fara celelalte doua componente este dragoste nebuneasca; exclusiv Pasiune = dragoste oarba.
Tocmai de aceea avem nevoie sa ne gasim fiecare propriul echilibru dinamic prin combinarea adecvata a celor trei ingrediente ale sagetii lui Cupidon :)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.