Clickmed
programare rapida la medic

"TRIUNGHIUL CONJUGAL- Un labirint emotional"

Psihologia cuplului
Intrebare postata de Sara Cristina cu 12 ani in urma

Grup de Dezvoltare Personala “TRIUNGHIUL CONJUGAL- UN LABIRINT EMOTIONAL”

Desi considerat pentru mult timp ca fiind un subiect tabu, infidelitatea, indiferent de forma sa, a luat o mare amploare. Statisticile arata ca rata infidelitatii este de aproximativ 30-40% din cei casatoriti sau implicati intr-o relatie de lunga durata. Insa in spatele cifrelor vehiculate, se ascunde o varietate de emotii, trairi si nevoi, a caror importanta este inestimabila. Aceasta gama variata de trairi ii face pe cei implicati sa traca printr-un asa-zis labirint emotional, purtandu-i astfel pe un drum anevoios si realmente dureros, care sapa in adancul fiintei lor, lasand de multe ori cicatrici adanci. De multe ori inceput ca un joc, pentru ca mai apoi sa fie continuat ca o lupta, acest drum devine din ce in ce mai dificil, indiferent de “latura triunghiului” pe care te pozitionezi: cel inselat, cel care insala, sau persoana cu care se insala, in fiecare in parte, la un moment dat, se poate crea un camp de razboi, intai cu ceilalti, apoi cu propria persoana.
Cui ne adresam?- Persoanelor care se simt a fi o latura din acest triunghi conjugal.
Obiective:
- Constientizarea nevoilor emotionale si mecanismelor implicate in proces;
- Gestionarea emotiilor si anxietatilor generate situatie;
- Identificarea mecanismelor patogene in cuplu;
- Identificarea si implementarea unor strategii de generare si mentinere a unui echilibru emotional;
- Abordarea unei noi perspective fata de cuplu;
- Strategii de imbunatatire a relatiei de cuplu.
Organizator: Cabinet Individual de Psihologie Popescu Cristiana; Coordonator: POPESCU CRISTIANA- Psiholog Clinician si Psihoterapeut Integrativ; Locatie: Sos.Mihai Bravu, nr.434, sector 3 (zona Dristor); Telefon:0732.901.623 email: [email protected] Data: 30 martie 2012 - ora: 17.30 - 20.30 Pret: 60 lei

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: ""TRIUNGHIUL CONJUGAL- Un labirint emotional""
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.