Clickmed
programare rapida la medic

Problema cu stomacul

Toxiinfectii alimentare
Intrebare postata de kriss_printessa_ta cu 12 ani in urma

Buna ziua,am 16 ani si de cateva saptamani sa zic asa am inceput sa mananc foarte mult,mai ales dulciuri si haotic.De apr 1 sapt de fiecare data cand mananc mancare ma apuca greata insa cand mananc de ex dulciuri sau fructe nu am nicio problema:|.De la ce ar putea fi? poate fi din cauza ca am inceput sa mananc mai mult decat de obicei? pentru ca inainte nu mancam mai deloc...daca apucam sa mananc 2 mese pe zi era sarbatoare:)).Inca un lucru...pe la sfarsitul lunii octombrie-noiembrie 2009 am avut un contact sexual neprotejat...nu cred ca ar fi de la acest lucru problema mea cu starile de greata insa v-am zis pentru orice eventualitate.Am inaltimea de 1.57 si in momentul de fata am 47 kg.Multumesc mult si astept cat mai curand raspunsul.O zi buna!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Problema cu stomacul"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

ar fi bine sa excludeti din regimul alimentar urmatoarele: produsele condimentate, expuse la temperaturi extreme (foarte cald, foarte rece), bauturie carbogazoase, alcool, tutun, prajeli, , dulciurile concentrate, mancaruri grase. Evitati pranzurile abundente, alegeti mese reduse cantitativ si dese. respectati ocele 8 ore de somn, mancati in liniste si fara graba. 
ar fi bine de redus consumul lor: carne grasa, sarata, afumata, mezeluri, carnati, lactate( branzeturi fermentate, sarate, afumate, smantana), rantasuri, maioneza;fainoase( paine moale, paine prajita, paine neagra), dulciurile concentrate, aluaturile dospite proaspete, prajiturile cu crema;zarzavaturi crude, zarzavaturi fibroase, aţoase (castraveţi, morcovi, ridichi, conopida, varză, fasole uscata, mazare, ciuperci, vinete, rosii , legume picante (ceapa, usturoi, ardei iute);condimente iuti si iritante(piper, boia, ardei iute, hrean, mustar, dafin, otet, muraturi), bauturi:(orice bautura foarte rece sau fierbinte, bauturi acre, alcool, ceai rusesc, chinezesc, cafea)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.