Clickmed
programare rapida la medic

ACTIMEL LA COPIL DE 1 AN SI 3 LUNI

Cresterea si dezvoltarea copiilor
Intrebare postata de alina lavinia123130 cu 12 ani in urma

AS DORI SA INTREB CAT TIMP AR TREBUI SA DAU LA COPIL ACTIMEL(ARE VARSTA DE 1 AN SI 3 LUNI) IN FIECARE ZI PRIMESTE 1 ACTIMEL
POT SA DAU O PERIOADA MAI MARE DE TIMP SAU O LUNA SI MA OPRESC?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "ACTIMEL LA COPIL DE 1 AN SI 3 LUNI"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Bianca (acum 12 ani)

Toti medicii pediatri pe care i-am intrebat mi-au spus sa nu ii dau copilului actimel sau activia,eram f ingrijorata dupa ce am gasit un articol pe internet care spunea ca respectiva companie foloseste niste organisme modificate genetic pt a trece de stomac in intestin vii si de fapt acele organisme se gasesc in flora vaginala si nu in flora intestinala,practic iti inlocuieste flora intestinala cu flora vaginala.Nu vreau sa te sperii daca o sa cauti articolul o sa il gasesti pe net.De aceea nu mai au voie sa spuna in reclamele lor de bifidus esensis si nu mai stiu ce foloseau ei.mie mi-au recomandat iaurtul simplu de la muller,fara fructe doar daca vreau sa ii pun eu fructe

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
14092010 (acum 12 ani)

Scuze ,dar produsele de la Danone,cu riscul de a face reclama ,sunt recunoscute pentru faptul ca pot duce la aparitia gastroenterocolitelor,care sunt tare "urate".Sunt multe alte firme care au iaurturi bune pt copilasii nostri.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de 14092010
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de 14092010
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.