Clickmed
programare rapida la medic

Emotii si plans raspuns medic

Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de Bogdan1588479 cu 12 ani in urma

Buna ziua.As vrea sa va intreb ca sunt cam disperat de ce am aceste emotii negative si anxietate si obsesii cand vine vorba de prietena mea..mereu am fost asa cu prietenele pe care le am avut am obsesii mereu ca ma inseala ca nu ma iubesc si ma ia o anxietate si plans si tremor de imi vine sa ma sinucid..O vad mereu mult mai frumoasa decat mine si ma injosesc mereu in fata ei nu am deloc incredere in mine..Nu mai stiu ce sa mai fac ma simt singur pustiit si mi vine sa vorbesc despre asta cu toti prietenii cautand o vorba buna de consolare..O alta mare problema ca ca aceste probleme imi aduc si o excitare sexuala extrema da numai fata de ea adica cand ma auca anxietatea ma apuca si excitarea si vreau s ma masturbez cu pozele ei ..e f urat ce mis e intampla sunt mereu excitat doar o excitare a creierului nu si a penisului...am impresia ca ma inseala ca minte ca nu ma iubeste desi mereu imi zice ma ma iiubeste multe obsesii din astea,,nu stiu ce sa mai fac.nu am somn si ma simt f rauu..

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Emotii si plans"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Psih. Roxana Olaru MPsih. Roxana Olaru este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Buna ziua Bogdan,

Iti recomand sa te indrepti spre o consultatie la un medic specialist psihiatru. In functie de ce iti recomanda acesta vei sti ce cale sa iei. Adesea, cel mai bun tratament este combinatia de medicamente si psihoterapie. Iti recomand sa mergi mai intai la medicul psihiatru pentru ca acele ganduri suicidare nu ar trebui sa le ignori si este important sa fie primele de care sa ai grija si sa incerci sa le diminuezi cat mai mult pana la a le elimina de tot.

Incearca sa ai mai multa incredere in tine si in cei din jur.

Roxana Alina Olaru

psiholog, consilier psihologic, psihoterapeut, psihoterapie de cuplu EFT, educator prenatal 

tel. 0728.47.15.06
e-mail: [email protected]
web:  www.consiliere-psihologica.ro

web:  www.roxanaolaru.ro

 
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.