Clickmed
programare rapida la medic

Gonoree Chlamydia BTS !! raspuns medic

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de Varga_Viore cu 12 ani in urma

Buna ziua , am disperata nevoie de un Doctor Competent in tratarea Uretritelor Cronice rezultate din infectie cu Gonoreea netratata la timp si incorect. Daca exista cineva care a trecut prin asa ceva si a reusit sa se vindece in tara sau in afara inseamna ca stii prin ce trec si te rog sa nu ezitezi sa contactezi acest topic. Sunt cu psihicul la pamant de 4 ani !!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Gonoree Chlamydia BTS !!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Georgescu Cristian MDr. Georgescu Cristian este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

buna ziua,

cea mai buna recomandare, din pacate, este sa va adresati unui medic specialist. tratamentele conduse prin intermediul internetului in acest caz nu vor da rezultatul scontat. aici se pot face doar recomandari in functie de simptomele pacientului. daca dumneavoastra ati fost deja la medic si in urma tratamentului prescris nu s-a obtinut vindecarea, cu atat mai greu ar fi prin intermediul internetului sa se obtina un rezultat favorabil.

va urez o zi buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli cu transmitere sexuala.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Varga_Viore (acum 12 ani)

Pai la care medic specialist sa ma adresez ca nu mai stiu , am fost la toti medicii din Galati unul mai specialist ca celalat au fost dar numai la incasat banii din pacate !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Varga_Viore
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Varga_Viore
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cyp ryan (acum 10 ani)

si eu am acceasi problema si este de vina sistemul medical,de ce nu dati delati despre fiecare analiza in parte si nu numai pretul,am fost la urolog la medic de familia de 2 ani de zile mi a dat tot timpul sa fac urolocultura si ecografia si strambau din nas credeau k sunt eu nebun,noroc am avut cu o asistenta sa fac examenul de secretie uretrala si m am nenorocit am facut si uretrita cronica mi a afectat si erectia,domnul de sus are dreptate,dati DETALII PE FISELE DE ANALIZELE CARE LE TINETI IN CABINET SAU PE SITE,daca mergem la niste incompetenti ce vina avem noi

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.