Clickmed
programare rapida la medic

Ii spun sau nu? raspuns medic

Psihologia cuplului
Intrebare postata de Syr3nutza cu 12 ani in urma

Tocmai ieri, un bun prieten de al meu, adica a fost candva indragostit de mine dar am ramas pana la urma prieteni buni pentru ca eu nu puteam simti acelasi lucru pentru el. Insa suntem prieteni de 5 ani. Tin foarte mult la el. Desi avem cateodata un chef de a ne saruta, dar eu ma abtin cel mai bine deoarece, nu mi place sa mi insel prietenul, si chiar daca nu era el, tot nu puteam, pentru ca nu simt nimic si nu vreau sa l sarut aiurea. Dar in timp ce dormeam in tren, m-a pupat pe gura si m-am speriat. I-am promis prietenului meu ca voi fi sincera cu el in legatura cu tot, dar eu simt ca daca i-as spune acest fleac, ar putea produce o indoiala ca intre mine si prietenul bun nu e doar o prietenie simpla, incat nu va putea sta linistit cand ies cu prietenul meu bun. Dar nu pot renunta la el, pentru ca mi-e e intr-adevar prieten bun. N-are cum sa afle de acest mic incident, asa ca ii spun sau nu?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ii spun sau nu?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Sfat (acum 12 ani)

Nu-i spune nimic prietenului tau, adica iubitului, din cat inteleg. Observ ca faci o confuzie. Pe cel care te-a sarutat, il numesti prietenul tau. Dar cu prietenii nu te saruti. Cu prietenii discuti, impartasesti bucuriile si necazurile, te ajuti la nevoie. Preietenul tau care este de fapt: primul sau al doilea? Cam incurcate treburile. Oricum, nu-i bine sa-i spui NICIODATA unui baiat, nimic de celalalt. Nici cand te vei casatori sa nu spui cati prieteni/iubiti ai avut, cum a fost fiecare etc. Daca la inceput va spuneti tot, mai devreme sau mai tarziu apar reprosurile. Asta-i o greseala pe care o fac, la inceput, femeile si chiar barbatii: spun tot. Sunt lucruri pe care,, daca vrei sa le spui cuiva, le spui preotului la spovedanie. Multe lucruri tine-le pt tine. Te sfatuiesc asa cum le-am sfatuir si pe fetele mele.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Lavinya (acum 12 ani)

Si eu spun ca nu ar avea sens sa ii vorbesti prietenului tau despre acest incident sa il numesc asa....dar ar fi bine sa analizezi tu , foarte bine care e legatura dintre tine si iubitul tau si dintre tine si prietenul tau...pentru ca la fel cum spune doamna de dinainte, cu un prieten nu te saruti, si tocmai tu spui ca si t iti doreti asta nu numai el ....deci cred ca totusi si tu simti ceva mai mult decat un sentiment de prietenie pt el si nu iti dai seama in totalitate.Si spun asta pentru ca atunci cand iti doresti sa saruti pe cineva, spun eu...e ceva mai mult.Poate fiind el insistent te-a atras si acum simti si tu ceva pentru el.Si nu cred ca exista prietenie foarte apropiata intre o fata si un baiat...unul va dori mai mult tot timpul si daca stii asta nu e bine sa il incurajezi pentru ca el o ia altfel desi tu vrei distanta.Cum am zis, poate acum il placi si tu si atnci ar fi mai bine sa vezi cu care dintre ei e bine sa ai o relatie , dar cu celalalt sa o lasi deoparte.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Lavinya
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Lavinya
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Syr3nutza (acum 12 ani)

Hmm, cred ca n-am fost explicita. Imi doresc sa l sarut, dar cand ii vad buzele, imi dau seama ca nu pe el vreau sa il sarut, fiind departe de iubitul meu. Pentru prietenul meu, nu am simtit nicio atractia. Am fost impreuna pentru foarte scurt timp si a iesit negativ. Doar ca tin foarte mult la el, m-ar durea mult sa l pierd, pentru ca il stiu de 5 ani. Este un sentiment unic, care nu ma lasa sa renunt la el. Imi stie toate secrete, si ma cunoaste destul de bine, incat ma simt in siguranta ca am pe cineva care tine cu mine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Syr3nutza
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Syr3nutza
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Syr3nutza (acum 12 ani)

Da, intr-adevar ai dreptate. Nu ar trebui sa spun tot ce greselile am facut pentru ca asta ar aduce niste indoielile, pierderea increderii. Bunica mi-a spus o vorba pe care n-am sa uit vreodata: "Barbatii nu uita niciodata ce greselile ai facut" si ca imi vor aminti mereu ce am facut, atunci cand ne vom certa. Nu o sa i spun iubitului meu. Cu prietenul meu bun, fac aceste lucruri, adica discut cu el despre viata, ne ajutam intre noi cu sfaturi, impartasim bucuriile si necazuri, dar apare momentul in care este pierdut (indragostit) si se abtine destul de mult. Nu ma sarutam cu el. A fost un pupic fara permisiunea mea, cum am zis, dormeam.
Mai am un lucru de spus. Daca as fi facut ceva ce nu ar trebui sa stie iubitul meu, si mai exista alti care stie despre asta, nu as putea sa mai neg. Asa ca daca realizez ca mai stie cineva, atunci ii spun iubitului meu, si daca nu stie nimeni, atunci nu. Corect?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Syr3nutza
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Syr3nutza
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Georgescu Cristian MDr. Georgescu Cristian este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

in cazul acesta, nu am cum sa dau un sfat medical pentru ca nu este cazul, dar citind ce s-a scris mai sus, nu pot sa nu raspund, si anume...din punctul de vedere al unui barbat, daca iubita mi-ar spune ca in timp ce dormea in tren un prieten a sarutat-o, stiind ca ea este cu altcineva... nu stiu cat de bine as reactiona, mai ales ca zici ca veti mai iesi impreuna adica si cu iubitul si cu prietenul. cu siguranta, chiar daca il vei convinge pe iubit sa nu se manifeste fata de acest prieten, nu veti mai putea iesi la fel de usor ''''ca intre prieteni'''', si treptat acest prieten iti va fi indepartat de catre iubit, si pana la urma pe buna dreptate, acesta devenind din cunostinta un concurent, nu? sau cu atat mai rau daca actualul iubit stie ca acest prietenul a fost si el candva iubitul tau...
totusi cred ca cel mai usor vei afla un raspuns punandu-te in locul iubitului(deoarece tu il cunosti mai bine si stii cum gandeste), tu cum ai reactiona primind o astfel de veste?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.