Clickmed
programare rapida la medic

Cum sa slabesc

Suplimente nutritive
Intrebare postata de teodora63140277 cu 13 ani in urma

Buna imi puteti spune va rog ceva pastile de slabit care dau rezultate au am o inaltime de 165 cm si 69 kg am tinut diete am facut sport (aerobic si sala o zis si o zi ) dar fara rezultate am tinut diete dar tot degeaba am citit tot felulcum ca m-ar ajuta pastila de slabit super slim, am citit in ala parte cum ca capsula de slabit chinezeasca este mai buna , sau ca totusi cele pe baza suta la suta naturale xl-s va rog sa ma ajutati cu un sfat cine a incercat ce rezultate ...? ms mult

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum sa slabesc"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Serban Vasile (acum 13 ani)

Nu trebuie sa-ti imaginezi ca slabesti cu patile ca nu de la lipsa patileleor te-ai ingrasat. Toata lumea vrea pstile si hocus-pocus, peste noapte sa se produca o minune fara efort, face disciplina in viata si alimentatie si fara abtinere, infranare, renuntare la tampeniile de pe tafturi. Cand vrei sa mananci, intreaba-te: "Am de mers la coasa, la arie, am de sapat, de descarcat vagoane cu ciment?" Daca nu, atunci redimensioneaza-ti mancarea in functie de ce activitate ai de facut. Nu exista alta cale, oricat ai cauta. Ideea asta comoda cu pastilele minune nu e tocmai onesta. Te inseli singura.
[email protected]

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.