Clickmed
programare rapida la medic

Burtica

Cresterea si dezvoltarea copiilor
Intrebare postata de ruth-ioana cu 13 ani in urma

Buna, fetita mea de 5 luni anu crestea in greutate..... facandu-i analizele am descoperit ca are heliobacter . ce ar trebui sa fac?
ce sa-i dau sa manance ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Burtica"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Carpe Diem (acum 13 ani)

Ar fi trebuit sa va spuna medicul care a diagnosticat-o, atat tratamentul, cat si dieta. Insa la 5 luni, cred ca abia i-ati facut diversificarea, deci foarte multe alimente oricum nu mananca fetita. Fructele ( cu care se incepe diversificarea:mar, banana), din cate stiu chiar sunt indicate, iar la lapte nu puteti renunta asa devreme..
Va mai sfatuiesc sa va faceti analiza atat dvs, cat si sotul si sa va tratati daca este cazul si sa nu lasati pe NIMENI sa pupe fetita pe maini si obrajori, copiii mici sunt mereu cu manutele in gurita , altfel chiar daca fetita face tratamentul exista riscul de reinfectare, deoarece helicobacter se transmite prin saliva sau obiecte contaminate de saliva celui infestat, cred ca stiti cate alte boli si bacterii se pot transmite in acest fel copilului care are imunitatea in formare.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Carpe Diem
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Carpe Diem
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.