Clickmed
programare rapida la medic

Transaminaze marite

Hepatita
Intrebare postata de vasile-ciprian cu 13 ani in urma

In aprilie 2010am avut o stare generala de rau(ameteli,moleseala,dureri musculare)am fost la dr.neurolog unde mi-a prescris betaserc 24 mg (3 capsule/zi)si flamexin(2 pliculete/zi)timp de 1 luna,inainte de a lua acest tratament valorile transaminazelor erau normale ,dupa tratament valorile au crescut colosal respectiv tgp-222 , tgo-218 si ggt-61.3 .Am fost internat la infectioase unde mi-au pus diagnosticul de steatoza hepatica,displidemie usoara si hepatopatie cronica posibil toxica,de atunci am urmat 2 luni tratament cu silimarina si sargenor si regim alimentar pe care il urmez si in prezent.Din iulie 2010 am oprit tratamentul medicamentos la sfatul medicului si am continuat doar cu regimul alimentar,astfel in luna ianuarie 2011 tgp-ul era 93 ,tgo-30,trigliceride-100 ,FA-149,proteine totale-85.01,glicemia-0.92 si colesterolul-256. La sf. lunii ianuarie am fost la medicul neurolog unde mi-a prescris seroxat de 20 mg cate jumatate de pastiluta seara,am inceput tratamentul dar din prima seara de cand am inceput tratamentul am inceput sa ma simt ff rau si sa am insomnii,dupa doar 4 zile de tratament adica doar 2 pastilute am oprit tratamentul si am decis sa i-mi mai fac niste analize la ficat ,unde spre surprinderea mea toate valorile crescusera tgp-159 ,tgo-47 ggt-76 va rog sa imi spuneti care este cauza cresterii transaminazelor daca eu am urmat intocmai regimul alimentar prescris de medic ,este posibil ca aceste 2 pastilute de seroxat si 4 nopti de nesomn sa imi fi crescut atat de mult valorile?aaaa am uitat sa mentionez ca la sf.lunii ianuarie timp de 2 saptamani am baut si suc de noni in speranta ca imi vor scadea valorile. Va multumesc si astept un raspuns,Dorin 32 ani.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Transaminaze marite"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

LACRA (acum 13 ani)

AI SIMTOME COLATERALE CAUZATE SIGUR DE FICAT CU ASA TRANSAMINAZE CERE TEST HAV HCV HBV CRED CA PSIHIARU NU ARE LEGATURA CU BOALA TA SA IA EL PASTILELE ALEA CAND O AVEA VALORILE TGP TGO SI TRANSAMINAZELE COLESTEROLUL TAU DUTE URGENT LA SPECIALIST INTERNE FICAT INIMA.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
vasile-ciprian (acum 13 ani)

multumesc f frumos de raspuns

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de vasile-ciprian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de vasile-ciprian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.