Clickmed
programare rapida la medic

Tratament micoza?

Boli genitale feminine
Intrebare postata de bunny22 cu 13 ani in urma

Buna ziua,

Aceasta problema persista de cateva luni, la inceput a fost o iritatie intre labiile mici insotita de mancarimi, o secretie alba abundenta fara miros, niste punctulete de piele alba cremoasa care se pot vedea in vagin si pe penisul partenerului dupa contact sexual, uneori usturime la sapun si f rar usturime la urinare, urinez mai des, in vreo 2 zile secretia a fost mai galbuie, cu un miros cam neplacut si mancarime mai mare. Logodnicul meu a observat acum cateva luni o bulina inrosita ca o piele mai subtiata la decalotare care i-a trecut dupa o zi.
Am fost la ginecolog [unul dintre cei mai buni din Bucuresti] si mi-a spus ca este o micoza fara sa o numeasca in vreun fel si fara sa-mi recolteze secretie, a spus ca nu este bts si ca a aparut in urma unui tratament cu antibiotice [Zinnat], deci ptr partener mi-a recomandat doar sa se spele cu apa si sapun, iar mie mi-a prescris Gynofort crema ptr prima seara si Canesten ovule ptr urm 3 seri.
Mentionez ca in lunile in care s-a manifestat aceasta micoza mi-a intarziat menstra mai mult decat de obicei.
Acum nu mai am simptomele de la inceput doar secretia alba care contine acea piele cremoasa si un discomfort, dar nu chiar mancarime; dupa un contact neprotejat prietenul meu s-a ales cu o iritatie ca niste asperitati rosii , piele subtiata, la decalotare observa ca i se descuama o pielita alba cremoasa asemanatoare cu a mea, mancarimi.
Pana acum nu am urmat tratamentul ptr ca sunt nesigura de el din moment ce mi l-a dat numai ptr mine si mai am o nelamurire: este normal ca un medic sa prescrie un astfel de tratament fara analiza secretiei? Precizez ca atunci cand am fost la control eram imediat dupa ciclu si simptomele nu se manifestau.
As ruga un medic sa-mi confirme daca tratamentul este corect sau sa-mi recomande altceva mai bun. Mi-e teama ca daca urmez doar eu un tratament imi va recidiva dupa contactul cu logodnicul meu.

Va multumesc ptr timpul acordat,
Numai bine!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tratament micoza?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Iuli (acum 13 ani)

Mergeti amandoi la un dermatolog. Trebuie luata lama, este clar o infectie la amandoi. Nu inteleg de ce nu aveti in permanenta contact protejat in aceasta situatie si nu inteleg de ce nu ai mai consultat un medic daca acela nu a fost prea serios... Cat ai urmat tratamentul ati avut contact sexual? Deoarece abstinenta este necesara. Oricum nu e bine sa se prescrie tratament fara analize. In alta ordine de idei, vezi de unde vine aceasta infectie. Daca e de la el, cum a contractat-o. Pana ajungeti la medic, nu dati jos prezervativul (si de preferinta nici dupa).

Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
bunny22 (acum 13 ani)

Merci ptr raspuns, am specificat ca nu am urmat inca tratamentul, tocmai de aceea am scris aici ca sa vad si parerea unui alt medic in aceasta privinta. Stiu ca sunt interzise contactele sexuale in timpul tratamentului si asa am sa fac; cat despre provenienta acestei micoze medicul a spus ca se datoreaza antibioticelor, iar contactul neprotejat nu l-am evitat intrucat am fost amandoi virgini.

As ruga un medic ginecolog daca imi poate da un sfat.
Multumesc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de bunny22
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de bunny22
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.