Clickmed
programare rapida la medic

Pestele Garra Rufa

Boli de piele
Intrebare postata de moshu18 cu 13 ani in urma

Buna ziua , este adevarat ca pestele Garra Rufa te poate vindeca de psoriazis?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pestele Garra Rufa"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

google (acum 13 ani)

* Familia: Cyprinidae
* Temperatura apei: 20-35°C
* Durata de viata: 6 ani
* Poate sa creasca pana la 7cm in lungime
* Provine din raurile si izovoarele din Orientul Mijlociu.
* Elibereaza secretii enzimatice si Dithranol care este o componenta a cremelor dermatologice pentru ca pielea sa se regenereze mai repede
* Indeparteaza pielea moarta sugand pielea, ac***a un efect de exfoliere, intr-un mod natural
* Continua sa consume pielea moarta chiar si atunci cand s-au saturat
* Ofera tratament temporar pentru diferite boli ale pielii cum ar fi psoriazis si neurodermita.

Pestisorul Garra rufa isi are originea in apele calde din jurul orasului Kangal din Turcia. Acesta se hraneste in mod normal cu fitoplacton si zooplancton. Deoarece aceasta sursa de hrana se gaseste cu greu in mediul natural, pestisorii s-au adaptat, ciugulind pielea moarta de pe corpul oamenilor.

In jurul globului, pestii Garra rufa sunt folositi pentru tratarea diferitelor afectiuni ale pielii, cum ar fi psoriazis, eczeme si piele tare. De curand acesti pesti doctor au inceput sa fie folositi si in saloanele de infrumusetare, pentru peeling cat si manichiura sau pedichiura.

Pestii Garra rufa ciugulesc stratul exterior al pieli indepartand celulele moarte, neatingandu-se de celelalte straturi ale pielii.
In timp ce indeparteaza celulele moarte, pestisorii Garra rufa produc o enzima care efect de regenerare asupra pielii. Dupa indepartarea pielii moarte, pielea devine mai fina decat inainte.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
georgiana (acum 8 ani)

Buna am 37 de ani si de 12-13 ani am avut aceasta boala. Sfaturi am vazut si am citit destule….si la doctori am fost de nenumarate ori, dar fara rezultate. Cu ceva timp in urma tot cautat tratamente noi si am aflat de crema naturala pentru psoriazis si eczeme de la Derma E. Eu de cand am aflat de acest produs natural pot sa zic ca e preferatul meu. Pentru mine a facut minuni si il recomand la toata lumea

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.