Clickmed
programare rapida la medic

Va rog ajutatima raspuns medic

Boli de piele
Intrebare postata de elena-maria155409 cu 13 ani in urma

Buna ma numesc elena -maria am 47 de ani si sunt noua pe acest site as avea o intrebare si va rog un medic sa ma ajute .am o dermatita atopica de vreo 25 de ani ma lupt cu ea tot felul de crema am luat prescrise de medic dar in zadar am facut niste analize dar nu mia iesit nimic ,oare chiar nu se vad nimic in analizele prescrise de dr, dermatolog?
m-ia iesit doar o unfectie in urina,,,,,frecvente celule epiteliate plate,relativ frecvente leucocite,relativ frecvent oxalat microcristalin asta ar fi rezultatu va rog sa imi explicati ce inseamna si cam ce tratament sa iau mentionez ca ma urinez fffff des dar fara usturimi va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Va rog ajutatima"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Ionescu (acum 13 ani)

Din pacate mai toate cremele suprima doar simptomele locale si nu contribuie cu absolut nimic
la vindecarea bolii. Cauza bolilor de piele nu este niciodata in piele insasi, acolo se manifesta numai simptomele bolii, organismul este nevoit sa elimine ceva prin piele.
De aceea majoritatea bolilor de piele sunt imposbil de vindecat cu creme sau cu medicamente care impiedica numai aparitia simptomelor. Bolile vor recidiva regulat si des, din cauza suprimarii fortate apar, si boli mai grave ca epilepsia, astmul, afectiuni organice etc.

Din pacare in dermatologie nu se face altceva decat tratarea simptomelor locale ale pieli, ignorandu-se cauzele adevarate si care sunt legate de psihic, de sange sau de alte organe.
Corpul este un intreg si nu putem privi pielea ca o parte de sine statatoare.

Singura modalitate de vindecare este sa apelati la o medicina holistica care cauta si trateaza omul intreg si cauza adevarata a bolii. Va recomand sa mergeti la un medic homeopat cu experienta sau la alt specialist in medicina holistica. Si afectiunea urinara poate fi tratata in homeopatie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
elena-maria155409 (acum 13 ani)

va multunesc de raspuns , o zi frumoasa

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de elena-maria155409
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de elena-maria155409
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Corneliu DOBRE MDr. Corneliu DOBRE este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Descrieti va rog concret cum se manifesta boala dumneavoastra de piele. Dermatita atopica este de multe ori folosita ca diagnostic in mod abuziv de anumiti medici, atunci cind ignora diagnosticul. Aceasta boala este mai frecventa la virste de la citeva luni la 7-10 ani.
075dermato

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Corneliu DOBRE
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Corneliu DOBRE
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli de piele.

Inscrie-te aici!
elena-maria155409 (acum 13 ani)

buna ,si va multumesc de timpul acordat cum am m-ai spus in urma cu 25 de ani mia aparut o mancarime la ambele picioare, de la fluierul piciorului si acum am ajuns aproape de genunchi sunt plina de bubite la la scarpinat cu o piele aspra si interiorul piciorului si laterlal ambele picioare si la maini de la palme in sus pana la cot , pielea aspra de culoare neagta mi-sa negrit si cu semne ff urate am incercat tot felul de creme si preparate de dermatolog sai de la farmaci chiar am fost si internata dar deageaba iau si pastile de mancarime aerius.clorferamin,calmepam si telfast dar deageaba deja nici apa nu o mai suport cand ma spal ma ustura ce sa mai spun mie frica ca ma umplu pe tot corpu defa si dupa urechi si dupa gat a inceput mancarimii va rog sa ma ajutati dermatita atopica au zis ca am va multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de elena-maria155409
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de elena-maria155409
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.