Clickmed
programare rapida la medic

Trompe

Infertilitate feminina
Intrebare postata de roxi32 cu 14 ani in urma

Daca in urma cu un an am facut perfuzii utero tubare pt desfundarea trompelor in urma carora la 1luna am ramas insarcinata dar din nefericire am pierdut sarcina la 26sapt in urma unei infectiii....e posibil ca trompele sa se fi infundat din nou???

unde pot face histerosalpingografie la un aparat mai performant?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Trompe"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

maria (acum 14 ani)

buna eu incerc de 2 ani sa raman insarcinata si nimic,am fost la zeci de medici si fiecare alt raspuns ba chisturi ba trompele tot altceva nou am facut toate tratamentele posibile si fara sens in final a aparut un medic care a sesizat ca este alta problema ceva de care nu am auzit dar ce vreau sa-ti spun nu i-ti pierde speranta.eu am hotarat ca dupa acest tratamrnt nu raman asta e voi infia un copil si voi merge mai departe ca nu am sincer ce sa mai fac succes

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
roxi32 (acum 13 ani)

iti multumesc pt sfat nici tu nuti pierde speranta......dar ai facut histerosalpingografie?pt ca daca trompele sunt infundate nu ai nici o sansa....eu asa am stat 3ani fara sa stiu ca sunt infundate..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de roxi32
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de roxi32
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.