Clickmed
programare rapida la medic

Cum procedam/ raspuns medic

Artrita
Intrebare postata de luciaa cu 14 ani in urma

Mamei mele i s-au prescris niste in jectii..Pridax si tratamentul cu ele costa 70 miliane pe luna,lei vechi,putem sa facem ceva ca sa le obtinem prin casa de asigurari ?..sunt mult prea multi bani pentru bugetul nostru si nu cred ca mai putem face fata la o a doua amputatie...va rog mult,poate ne puteti indruma cumva...va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum procedam/"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Cacovean Adrian MDr. Cacovean Adrian este un medic autorizat SFM (acum 14 ani)

Pridax este o denumire pentru alprostadil si la noi in tara este inregistrat ca vasaprostan. Cine a prescris medicamentul trebuie sa va dea si informatiile de procurare. Se face un referat de catre chirurgul vascular din spitalul de care apartineti, se aproba de catre casa si nu se plateste, fiind asigurat 100%. Important este nu sa obtineti medicamentul, chiar gratuit, nici sa efectuati in fapt perfuziile, ci ca medicamentul sa fie indicat corect, altfel, costa o caruta de bani si beneficiul este 0. In evolutia ischemiei, de la 100% circulatie buna la 0% circulatie absenta, intervalul optim este subiectiv apreciat de mine undeva la 5%. Chiar si atunci, medicamentul mai are nevoie de ceva, restul mijloacelor de tratament aplicate corect cazului (adica recomandare corecta si respectare 100% de catre pacient a indicatiilor medicului) si poate nici atunci nu este 100% garantata reusita. Mi-au fost suficiente cuvintele din intrebarea dv pentru a "auzi" si vedea ceata in care va aflati. Pentru a iesi din aceasta ceata, mergeti urgent la un specialist bun in chirurgia vasculara.
Dr.Cacovean Adrian
http://www.dr-cacovean-adrian.ro/

dr.Cacovean Adrian
Medic Primar Chirurgie Cardiovasculara
Doctor in Stiinte Medicale
Competenta ecografia Doppler vasculara
Competenta mezoterapie, terapia durerii si medicina estetica biologica
Competenta medicina reglarii fiziologice
http://www.dr-cacovean-adrian.ro/
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cacovean Adrian
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cacovean Adrian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.