Clickmed
programare rapida la medic

Oare artita la 1an si 10 luni?

Artrita
Intrebare postata de danut3329342 cu 15 ani in urma

Salut fetita noastra de 1 an si 10 luni a intrat in perioada cind iies coltii de jos si sus, respectiv toata ziua avem parte numai de capricii, dar iata ca intr-o seara dupa ce am facut baita pe la orele 24 i sa ridicat temperatura la 39.5, dupa care dimineaza spunea ca doreste in brata si iaca asa toata ziua numai in brate si in brate,chiar si stind in pozitia de sezut cind ii schimabam pozitia ii provoca durere, de mers nici nu mergea vorba, am fost cu ambulanta la spital o gramda dea medici ne-au ezaminat de la pediatru si chirurg si terminind cu ortopedul niomeni nu a fost in stare sa puna o diagnoza concreta nemaivorbind si de un tratament adecvat, am fost internati in spital am primit antibiotic (ampicilina) anlgina si dimnedrol dupa trei zilea ne simpteam normal (apropo cind inainte de internarea nea examinat medicul a spus ca are ceva rosu in git, de varsat nu a varsat, de tusa la fel nici vorba, deja stind in spital ne-am inbolnavit si a inceput sa curga nasucul si sa tusim.
Dupa cum spuneam dupa 5 zilea ne-am externat din spital si parca totul e normal din cind in cind fetita a mai avut temparatuta 38.5, chiar odata dupa somnul de amiaza a avut si 40 grade, la moment neau esit coltii putin, nuj mai avem temperatura, dar iaca ca dupa somn mai schipatam putin pe piciorul drept(la acest picioa a fost stabilita diagnoza de artrita).
? Ce poate sa fie aceasta si care poate sa fie cauza va rougam cine s-a intilnic cu asa caz sa ne spuneti, am citit ca poate sa fie febra reumatica(apropo probele reumatice sunt negative, la fel sunt si analizele de singe, si flurografia la plamini la fel e ok) provocata de un stafilococ care se localizeaza in farinige,
de luni plecam sa ne ee din gitishor si sa faca insamintare la bacterii poate intradevar o bacterie sta acolo si a provocat durerea la picior.Va rog expuneti-va asupra cazului nostru
Sanatate si numai bine celor micuti. Pa

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Oare artita la 1an si 10 luni?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

roxana249 (acum 15 ani)

BUNA ZIUA.imi pare foarte rau pentru fetita.ce vreau za va spun nu este prea placut,dar nu vreau sa va sperii....am si eu fetita de 4.10ani cu artrita reactiva,si vam citit mesajul si niam regasit pe noi......este egzact asa cum sa inceput la noi ,tot asa la 1,10ani.si cu mare parere de rau va spun ca ne infruntam si in ziua de azi cu boala.in primul sin primul rind adresativa la un medic reomatolog.
si din gitisor trebuia sa va eie chiar cind vau internat,caci acum poate sa arate ca este totul bine,deoarece ati primit antibiotice....dece va spun asta ?caci noi am patit-o la fel,nu niau luat deodata si la un an dupa,ni-au spus ca a avut infectie de streptococ in git care ia dat complicatii la picioruse.poti sa ma contactezi pe email. [email protected]

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de roxana249
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de roxana249
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
roxana249 (acum 15 ani)

deasemenia poti sa intri pe saitu despre copii.com acolo avem deschis cu o mamica care are copil cu aciasta boala.cauta pe forum la boli autoimune , despre, artrita juvenila idiopatica.ai sa ma gasesti ca eugenia0610 si mai este o mamica roxana01 care deasemenia fetita are 2 ani.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de roxana249
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de roxana249
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
danut3329342 (acum 15 ani)

Va multumes pentru raspuns, dupa ce trac 3 saptamini de la primirea antibioticului am hotarit sa-i eie fetitei din gitishor frotil pentru insamintarea la bacterii, ca am citit pe net ca poate sa fie un strptocok care si a provocat febra reumatica. Va multumesc la toti care au raspuns la mess.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de danut3329342
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de danut3329342
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Zabiella (acum 14 ani)

Buna ziua,am citit mesajele voastre si pot spune ca ma cofrunt cu aceiasi problema ca a vostra.Fetita mea in varsta de 1 an si 9 luni acuza dureri si are genunchiul umflat de aproape 2 saptamani, in tot acest timp am fost la 3 spitale cu ea,la profesori doctori, ortopezi,etc. Nimeni n-a stiut sa-mi spuna ce are. A fost racita iar medicul mi-a prescris augumentin pe care l-am utilizat 1 saptamana, ei spuneau ca acesta umflatura poate fi cauzata de-o problema in gat, de un microb , am facut exudatul faringian si i-a iesit negativ,in timpul tratamentului s-a diminuat din umflatura iar dupa 1 saptamana de tratament i s-a umflat iara, colac peste pupaza a facut si temperatura 39.6 iar a doua zi a facut rujeola,mentionez ca umflatura nu i-a scazut. Bubitele i-au trecut, problema mea este alta , ca medici nu stiu ce are. Voi ce credeti, este cazul sa consult si-un reumatolog? Voi ce-ati facut cu copii vostri? Ati gasit raspunsul la problema voastra?
Va rog sa imi raspundeti ptr ca sunt disperata nu stiu unde sa ma mai duc si ce analize sa-i fac, i-au luat deja de 2 ori sange ptr mai multe seturi de analize. Fetita mea este f sp***a are doar 10 kg, si este si usor anemica.
Va multumesc anticipat . Claudia

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Zabiella
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Zabiella
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.