Clickmed
programare rapida la medic

Intrebare Infectie

Boli genitale masculine
Intrebare postata de virlan cu 15 ani in urma

Buna ziua. Acu 2 saptamani, mai exact pe 14 am facut sex normal protejat cu o fata. La sfarsit mi-am scos singur prezervativul. Dupa aproximativ o saptamana am auzit de la cineva ca acea fata s-ar ptuea sa aiba virusul HIV si m-am cam speriat. La mana cu care mi-am scos prezervativu am aut o mica rana, doar la degetul mare si mi-e sa nu fi atins cumva prezervativul cu acea parte a degetului. Imi aduc aminte ca de atins propsiuzis nu l-am atins decat cu buricul degetului, dar de acolo si pana la taietura aia mica era o distanta de vre-o jumate de centimetru. Iar cand am iesit afara, pentru ca ploua mi-am umezit mainile si am inceput sa ma clatesc de uleiul rpezervativului. Sunt sanse mari de a ma fi infectat??? in caz ca a avut acea fata virusul HIV. Nu am observat nici un fel de simptome decat ca de la craciun am limba putin incarcata, dar stiu ca asta poate sa fie si de la carnea de porc. Merci

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Intrebare Infectie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

virlan (acum 15 ani)

Mi-am adus aminte. Dupa ce mi-am umezit mainile am trecut cu degetu aratator peste rana aceea.

Am sunat la telefonul 3184419 dar acel numar nu exista. s-a schimbat cumva numaruld e telefon de la acest institut?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de virlan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de virlan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
virlan (acum 15 ani)

Mai am de adaugat ceva. Nu mi-a trecut inca limba incarcata, parca acu ar incepe sa mi se mai vindece. Tot acuma m-am facut putin mai bine pentru ca am fost constipat, si au inceput sa imi apara puncte mici rosii pe piele. Mi se pare ca punctele astea le am de ceva timp da nu sunt sigur.Nu sunt multe si nu ma deranjeaza, sunt cat gamalia unui ac si rosii. Am cautat pe internet diferite lucruri care ar putea provoca asemenea simptome si am vazut ca se cam leaga de deshidratare. Eu cam 2 luni aproape nu am baut nimic altceva decat cola, cate o data simteam nevoia sa beau apa da tot imi puneam in pahar cola.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de virlan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de virlan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.