Clickmed
programare rapida la medic

Fawar lemon, granule efervescente

Publicat la data de: 20 Septembrie 2009 | Actualizat la data de: 16 Aprilie 2021

Informatii prospect Fawar lemon, granule efervescente

Ce este Fawar Lemon si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

FAWAR LEMON, granule efervescente cu gust placut, fara zahar, se administreaza chiar in momentul efervescentei. FAWAR LEMON asigura o mai buna performanta a tractului gastro-intestinal fiind in acelasi timp si o sursa de vitamina B2. Nu contine cofeina.

Mod de administrare

Adulti: se toarna continutul unui pliculet la o jumatate de pahar de apa potabila si se bea in timpul efervescentei, dupa masa.

Copii (3-12 ani): jumatate din doza adultului.
Supliment alimentar sub forma de granule efervescente, cu aroma de lamaie. Indulcit cu zaharina. Se prepara cu apa potabila.

Doza zilnica recomandata:
Adulti: 1 - 3 pliculete pe zi, dupa mese.
Copii (3-12 ani): jumatate din doza adultului

Ambalaj de carton continand 6 pliculete a cate 5 g Fawar Lemon.

Atentionari si precautii

Precautii

A nu se depasi doza zilnica recomandata. suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se lasa la indemana copiilor mici. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Informatii suplimentare

Compozitie

Supliment alimentar sub forma de granule efervescente, cu aroma de lamaie. Indulcit cu zaharina. Se prepara cu apa potabila.

Ingrediente

Bicarbonat de sodiu, riboflavina, Acid tartric, Acid citric, Zaharina, Aroma.




Vitamine+Minerale

Doza zilnica (3 pliculete)

Procent din DZR*

Riboflavina

1.5 mg

94%

Sodiu (din bicarbonat de sodiu)

2.298 g

115%

*DZR = doza zilnica recomandata

Atentie

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.

Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.

Citeste si

Arhiva
  • Trahomul – conjunctivita granuloasa

    Generalitati Trachomul reprezinta o infectie bacteriana cu localizare oculara determinata de Chlamydia trachomatis. Trachomul este o keratoconjunctivita cronica si una din cele mai importante cauze de morbiditate oculara. Boala se transmite in principal intre copii si...citeste mai mult

  • Delirium

    Definitie Cuvantul 'delirium' se refera in general la o stare de efervescenta bogata in valente artistice si creatoare, o stare de reviriment spiritual. In realitate insa termenul medical se refera la o stare bine definita, o conditie medicala cat se poate de...citeste mai mult

  • Cele mai toxice spatii din interiorul casei

    Generalitati Ne place sa credem ca locul in care locuim este curat, dar putem avea surpriza sa aflam ca in casa noastra exista si locuri considerate a fi toxice. Majoritatea persoanelor folosesc dezinfectante, inalbitoare si alte tipuri diferite de produse...citeste mai mult

  • Cum sa ne protejam de alergiile toamnei?

    Generalitati Desi florile nu mai infloresc, iar iarba nu mai poate face “ravagii”, desi aerul a devenit rece, iar praful verii este spalat de ploile de toamna, persoanele care se confrunta cu alergii sezoniere nu pot spune ca au scapat de pericole nici in...citeste mai mult

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Clasificarea ATC

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter