Aspartam

Substanta folosita ca indulcitor - este de 200 de ori mai dulce decat zaharoza (zahar).

Citeste si

Arhiva
  • Indulcitorii artificiali: zaharina, aspartamul, sucraloza Indulcitorii artificiali: zaharina,...

    Generalitati Indulcitorii artificiali sunt substante chimice sau compusi naturali care asigura alimentelor gustul dulce fara a transmite organismului un numar ridicat de calorii. Deoarece inlocuitorii au gust mai intens decat zaharul este suficient sa utilizati o...citeste mai mult

  • Gust dulce fara calorii prin indulcitorii hipocalorici Gust dulce fara calorii prin...

    Indulcitorii hipocalorici ca aspartamul, sucraloza, stevia etc., sunt binerecunoscuti in multe produse alimentare, inlocuind zaharul adaugat. Acest fapt duce la o scadere a aportului caloric total. Aceste substante au avantajul ca sunt folosite in cantitati...citeste mai mult

  • Informatii esentiale despre biopsia hepatica Informatii esentiale despre biopsia...

    Generalitati Biopsia hepatica este o procedura invaziva ce presupune introducerea unui ac foarte lung, special destinat acestui scop, prin tegument, pana la nivelul parenchimului hepatic, si recoltarea de la acest nivel a unui fragment tisular. Biopsia nu este...citeste mai mult

  • Este sanatoasa guma de mestecat? Este sanatoasa guma de mestecat?

    Generalitati Este guma de mestecat mai mult decat o solutie rapida de improspatare a respiratiei? Desigur! Folosirea gumei de mestecat poate fi un truc pentru a pacali foamea, in cazul oamenilor care doresc sa slabeasca si ar putea fi o alternativa sanatoasa la...citeste mai mult

  •  

    Cere sfatul medicului

    afla raspunsurile la problemele tale

    Afla acum
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK