Hepatite virale

Adreseaza o intrebare comunitatii Hepatite virale

hepatita c

Postat de resio cu 3 ani in urma

buna ziua am 35 de ani nu beau nu fumez starea fizica normala. am hepatita c din 2003 am facut analize fibromax in feb 2011. viremie 466393 ui /ml fibrotest 0.18 tgo 38. am depus dosarul pentru tratament dar raspunsul e ca "f0 nu se trateaza." si sa fac fibroscane. In plus sufar de tulburari afective din adolescenta si doctorul mi-a spus sa vad un psiholog. ce sa fac? cand am dreptul sa primesc tratamentul? . mutumesc.

Raspunsuri la aceasta intrebare

Posteaza un raspuns
 • Dr. Constantin Rusu (cu 3 ani in urma)
  • 0

  In momentul de fata, riscul tratamentul antiviral de a va accentua problemele afective este mult mai mare decat eventualul beneficiu (practic iluzoriu) asupra ficatului.
  Urmarirea periodica a transaminazelor si initierea tratamentului la indicatia medicului curant mi se pare cel mai intelept (la ritmul actual de inovatie in tratamentul antiviral, sansele de a beneficia in viitorul apropiat de un medicament cu toleranta si eficacitate superioare celor de azi sunt foarte mari).

  Raspunde
 • eva40 (cu 3 ani in urma)
  • 0

  eu am avut multe cazuri de hepatita C,sunt cu analizele foarte bune

  daca vrei,iti dau amanunte
  scrie-mi pe
  ***@yahoo.com

  Raspunde

Posteaza raspuns


Activitate comunitate

mai mult
 
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK