Hepatite virale

Adreseaza o intrebare comunitatii Hepatite virale

hepatita c

Postat de resio cu 4 ani in urma

buna ziua am 35 de ani nu beau nu fumez starea fizica normala. am hepatita c din 2003 am facut analize fibromax in feb 2011. viremie 466393 ui /ml fibrotest 0.18 tgo 38. am depus dosarul pentru tratament dar raspunsul e ca "f0 nu se trateaza." si sa fac fibroscane. In plus sufar de tulburari afective din adolescenta si doctorul mi-a spus sa vad un psiholog. ce sa fac? cand am dreptul sa primesc tratamentul? . mutumesc.

Raspunsuri la aceasta intrebare

Posteaza un raspuns
 • eva40 (cu 4 ani in urma)
  • 0

  eu am avut multe cazuri de hepatita C,sunt cu analizele foarte bune

  daca vrei,iti dau amanunte
  scrie-mi pe
  ***@yahoo.com

  Raspunde
 • Dr. Constantin Rusu (cu 4 ani in urma)
  • 0

  In momentul de fata, riscul tratamentul antiviral de a va accentua problemele afective este mult mai mare decat eventualul beneficiu (practic iluzoriu) asupra ficatului.
  Urmarirea periodica a transaminazelor si initierea tratamentului la indicatia medicului curant mi se pare cel mai intelept (la ritmul actual de inovatie in tratamentul antiviral, sansele de a beneficia in viitorul apropiat de un medicament cu toleranta si eficacitate superioare celor de azi sunt foarte mari).

  Raspunde

Posteaza raspuns


Activitate comunitate

mai mult
 
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK